ΑΕΚ : «Βλέπει» Μάντσον!

ΑΕΚ : «Βλέπει» Μάντσον!

To10.gr αποκαλύπτει πως ο 26χρονος χαφ του Ατρόμητου είναι ψηλά στη λίστα της Ένωσης ενόψει Γενάρη – Σε δεύτερο πλάνο του Χολσχάουζερ, «παίζει» και μια περίπτωση μέσου από το ολλανδικό πρωτάθλημα!

Η ΑΕΚ είναι… αναγκασμένη να κινηθεί τον Ιανουάριο (και) για την απόκτηση ενός κεντρικού χαφ, καθώς η απώλεια του Γιόχανσον, δύσκολα θα μπορέσει να καλυφθεί μέχρι το τέλος της σεζόν, με τις υπάρχουσες λύσεις. Και αυτό το δεδομένο, φέρνει σύμφωνα με τις πληροφορίες του «to10.gr» στην πρώτη γραμμή την περίπτωση ενός μέσου, που στην ΑΕΚ παρακολουθούν… στενά εδώ και καιρό!

Πρόκειται για τον Μάντσον Νασιμένο Ενρίκε Σάντος ή απλά Μάντσον, που «βγάζει μάτια» φέτος με τη φανέλα του Ατρόμητου! Ο Μάντσον μεταγράφηκε το καλοκαίρι στον σύλλογο του Περιστερίου και αποτελεί έναν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές στην μέχρι τώρα, εντυπωσιακή πορεία του Ατρόμητου. Αν όχι τον κορυφαίο! Κάνοντας τη διαφορά στο κέντρο με το δυναμικό και συνάμα πληθωρικό παιχνίδι του.

Τα παραπάνω στοιχεία, έχουν ξεχωρίσει σύμφωνα με πληροφορίες και άνθρωποι της ΑΕΚ, που έχουν εδώ και καιρό την ατζέντα τους το όνομα του 26χρονου Βραζιλιάνου μέσου. Για τον οποίο, δεν αποκλείεται να αποφασίσουν να κινηθούν, ειδικά τώρα που αναζητούν έναν μέσο πρώτης γραμμής, για να καλυφθεί το κενό του Γιόχανσον.

Ο Μάντσον είναι ένας χαφ που μπορεί να αγωνιστεί είτε ως δεύτερος αμυντικός μέσος, είτε ως κλασικός «κόφτης» σε διάταξη 4-3-3. Ενώ πριν τον Ατρόμητο, με τον οποίο μετρά φέτος 9 συμμετοχές, 1 γκολ αλλά και 32 κλεψίματα (ξεχωρίζοντας στην συγκεκριμένη κατηγορία), είχε αγωνιστεί στην Κραϊόβα, στην Βασλούι και στην Ατλέτικο Γκονιαένσε.

Όπως προκύπτει λοιπόν από τις πληροφορίες του «to10.gr» ο Βραζιλιάνος μέσος αρέσει πολύ στην ΑΕΚ και η περίπτωσή του απασχολεί. Ίσως, μάλιστα, το θέμα του Μάντσον να είναι και ο λόγος που το τελευταίο διάστημα δείχνει να περνά σε δεύτερο πλάνο, η περίπτωση του Ράφαελ Χολσχάουζερ. Του αρχηγού της Αούστρια που είναι μέσα στη λίστα των χαφ που εξετάζει η ΑΕΚ. Στην οποία, τις τελευταίες μέρες έχει προστεθεί και μια πολύ ενδιαφέρουσα λύση από το πρωτάθλημα της Ολλανδίας. Που επίσης παρακολουθείται από πλευράς ΑΕΚ, με τον εν λόγω «στόχο» να δείχνει μάλιστα και εφικτός. Καθώς πρόκειται για παίκτη του οποίου το συμβόλαιο με την ομάδα του, ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ