«Μάχη» Παϊρότζ – Δημήτρη προβλέπουν οι ειδικοί για τον ΠΑΟ!

«Μάχη» Παϊρότζ – Δημήτρη προβλέπουν οι ειδικοί για τον ΠΑΟ!

Ο Ταϊλανδός συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να αποτελέσει τον επόμενο μεγαλομέτοχο του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με τους book, αλλά ο Γιαννακόπουλος ακολουθεί από κοντά. Πόσο πληρώνουν και πόσο ο Αλαφούζος!

Η κατάσταση στον Παναθηναϊκό είναι οριακή. Οι υποχρεώσεις τρέχουν, το αγωνιστικό τμήμα πρέπει να αρχίσει να σχηματοποιείται και να επανδρώνεται με παίκτες αξίας, ενόψει της νέας χρονιάς και όλα αυτά πρέπει να γίνουν άμεσα. Καθώς ο χρόνος πιέζει και οι οφειλέτες αυξάνουν το πρέσινγκ στον σύλλογο. Με την ανάγκη για αλλαγή στην οικονομική κατάσταση του συλλόγου να είναι επιβεβλημένη.

Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ εδώ και καιρό τρέχει τις διαδικασίες αγοραπωλησίας των μετοχών της ΠΑΕ. Ο Ταϊλανδός έχει παρουσιάσει το πλάνο του, έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Γιάννη Αλαφούζο, έχει δεσμευτεί να βάλει τα χρήματα που απαιτούνται και να αναλάβει τα ανοίγματα της ΠΑΕ, αλλά ακόμη δεν έχει ολοκληρώσει την κίνησή του. Με αποτέλεσμα ο κλοιός να σφίγγει και τα προβλήματα να αυξάνονται.

Παρά τα σενάρια που κάνουν λόγο ακόμη και για πιθανό «κώλυμα» στη μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ στον Πιεμπονγκσάντ, οι ειδικοί των προβλέψεων έχουν ξεκάθαρη άποψη για τον Ταϊλανδό. Οι book προσφέρουν ως μεγάλο φαβορί τον εκπρόσωπο της «Pan Asia». Μάλιστα το να αποκτήσει και τυπικά τις μετοχές του ΠΑΟ, «πληρώνει» δύο φορές τα λεφτά που θα ποντάρει κάποιος. Ετσι, εάν τελικά ο Παϊρότζ έρθει στην Ελλάδα τις επόμενες ημέρες και ξεκινήσει και τυπικά τη διαδικασία αγοραπωλησίας, όπως διαδίδεται από το περιβάλλον του, όποιος τον… ακολουθήσει, θα πληρωθεί.

Ωστόσο, οι book προσφέρουν και δεύτερη πολύ ισχυρή επιλογή. Καθώς ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και το «Athens Alive»… πληρώνουν 2,5 φορές τα λεφτά όποιου επιλέξει να «πάει» με τον διοικητικό ηγέτη του μπασκετικού Παναθηναϊκού. Ο οποίος, υπενθυμίζουμε, πρόσφατα ανέλαβε τις τύχες και του Ερασιτέχνη, δείχνοντας διάθεση να αποτελέσει το σημείο αναφοράς ολόκληρης της πράσινης οικογένειας. Παίρνοντας τα ηνία και του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού. Με τις πιθανότητές του να αυξάνονται διαρκώς, όσο η πλευρά Πιεμπονγκσάντ δεν κάνει την τελική της κίνηση.

Οσο για τον Γιάννη Αλαφούζο; Ο νυν μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θεωρείται ως το απόλυτο αουτσάιντερ για να αποτελέσει τον διοικητικό ηγέτη της ομάδας το επόμενο διάστημα. Μάλιστα, οι book «πληρώνουν» 5,5 φορές τα λεφτά όποιου επιλέξει να στηρίξει την παραμονή του στον σύλλογο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ