Μαυρέας : «Θα χάνουν όλοι πάλι από τα Τέμπη»

Μαυρέας : «Θα χάνουν όλοι πάλι από τα Τέμπη»

Ο Αντώνης Μαυρέας σε δηλώσεις του τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται σίγουρα έναν δεύτερο φορ και παράλληλα επισήμανε ότι ο Δικέφαλος φτιάχνει μια ομάδα που θα τους κερδίζει όλους από τα Τέμπη.

Ο Αντώνης Μαυρέας μίλησε στον «FAIR PLAY FM 96,1» με αφορμή την επικείμενη φιλική αναμέτρηση των βετεράνων του ΠΑΟΚ με τους αντίστοιχους της Πάτρας για φιλανθρωπικό σκοπό.

Αρχικά τόνισε: «Οι βετεράνοι του ΠΑΟΚ ανταποκρίθηκαν, παρά το γεγονός ότι η απόσταση είναι μακρινή, καθώς πρόκειται για ιερό σκοπό. Πρόκειται για την αγορά ειδικών κρεβατιών για το Ε.Ε.Ε.Κ. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα κι ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά. Θέλουμε, επίσης, το σχολείο να βραβεύσει όλους τους Πελοποννήσιους που έχουν παίξει στην ομάδα του ΠΑΟΚ (Μαυρέας, Αντωνόπουλος, Ψαρράς κ.α.). Δεν ξέρω αν έχουν κατέβει ποτέ οργανωμένα οι βετεράνοι του ΠΑΟΚ στην Πάτρα. Θα τιμηθούν, επίσης, ο πρόεδρος μας, ο Φιλώτας ο Πέλλιος και ο Χρήστος ο Τερζανίδης».

Για το «νέο αίμα» του ΠΑΟΚ και την ομάδα που περιμένει να δει τη νέα σεζόν: «Επειδή γνωρίζω τη δουλειά που κάνει ο ΠΑΟΚ στις μικρές ηλικίες, νομίζω ότι αυτοί οι άνθρωποι θα αφήσουν ένα τεράστιο έργο. Είδα στο δεύτερο ημίχρονο (σ.σ. του φιλικού με την ομάδα Κ23 της Γάνδης) μία ομάδα με διάθεση, θέληση και δίψα. Η ομάδα για τα επόμενα πέντε χρόνια θα κάνει αυτό που κάναμε εμείς τότε: όλοι θα χάνουν από τα… Τέμπη. Ο ΠΑΟΚ χτίζει αυτή την ομάδα, ώστε κανείς να μην έχει άλλοθι το γεγονός ότι έπεσε κάτι στην Τούμπα».

Για την ανάγκη απόκτησης επιθετικού από τον ΠΑΟΚ: «Σαφέστατα χρειάζεται η ομάδα ένα δεύτερο φορ. Δε θα πω αν ο Κουλούρης φεύγει καλώς ή κακώς. Όσον αφορά τον Ουάρντα, σίγουρα είναι ένας καλός παίκτης, αλλά μάλλον δεν «κόλλησε» κάτι τότε με τον ΠΑΟΚ. Πάντως, η ομάδα χρειάζεται κάτι ακόμα στη «γραμμή κρούσης», καθώς πρόκειται για ένα σύνολο με επιθετική φιλοσοφία. Αν ενισχυθούμε, θα είμαστε πιο ποιοτικοί και όλα θα κυλήσουν με τον ιδανικό τρόπο».

Κλείνοντας είπε τα εξής: «Είναι μία ομάδα που έχει μία μαγιά. Θα μπουν λίγα ακόμα άτομα που θα έρθουν με μεταγραφή συν τα νεαρά παιδιά. Θα είμαστε, λοιπόν, και πάλι οι καλύτεροι και θα αποδώσουμε ωραίο ποδόσφαιρο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ