Ικανοποίηση Καρυπίδη για Βασιλειάδη σχετικά με το τηλεοπτικό

Ικανοποίηση Καρυπίδη για Βασιλειάδη σχετικά με το τηλεοπτικό

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού ξεχώρισε τον Άρη και τον Παναθηναϊκό από τις υπόλοιπες τηλεοπτικά «άστεγες» ομάδες, λέγοντας ότι από τα λεφτά που θα δώσει η ΕΡΤ θα γίνει ξεχωριστή διαπραγμάτευση με αυτές τις δύο ομάδες.

Ευχαριστημένος παρουσιάζεται ο ισχυρός άνδρας του Άρη Θόδωρος Καρυπίδης από τα όσα προέκυψαν από τη συνάντηση του Γιώργου Βασιλειάδη με τους εκπροσώπους της Super League με θέμα τη βιωσιμότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η ικανοποίηση για τους κίτρινους εστιάζεται κυρίως στο «καυτό» θέμα του τηλεοπτικού συμβολαίου, με τον Αρη να συγκαταλέγεται στις ομάδες που μέχρι στιγμής δεν έχουν βρει «στέγη».

Συγκεκριμένα ο Βασιλειαδης είπε ότι από τα λεφτά που θα δώσει η ΕΡΤ θα γίνει ξεχωριστή διαπραγμάτευση με Αρη και Παναθηναϊκό. Κι αυτό καθώς μιλάμε για δυο μεγάλα μεγέθη του ελληνικού ποδοσφαίρου που δεν γίνεται να μπουν στην ίδια «ζυγαριά» με τις υπόλοιπες «άστεγες» τηλεοπτικά ομάδες.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού συμφώνησε ότι πρόκειται για δύο εμπορικές ομάδες που δικαιούνται να λάβουν σαφώς μεγαλύτερα ποσό από το τηλεοπτικό τους συμβόλαιο.

Βέβαια τα πάντα θα κριθούν μετρά τη συνεδρίαση της λιγκας την Παρασκευή γιατί πρέπει να συμφωνήσουν και στα αλλά θέματα, που αφορούν την αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ