Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος : Κι επίσημα στον Άρη

Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος : Κι επίσημα στον Άρη

«Είμαι σίγουρος ότι με πολλή δουλειά και με τη βοήθεια του Θεού θα καταφέρουμε να εκπληρώσουμε τους στόχους μας», δήλωσε μετά τη συμφωνία του με την ΠΑΕ Άρης.

Τη θέση του Αθλητικού Διευθυντή της ΠΑΕ Άρης, ανέλαβε κι επίσημα ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος, όπως ανακοίνωσε η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ. Λίγο μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας των δύο πλευρών, ο κ. Διαμαντόπουλος εξέφρασε την πίστη του ότι ο Αρης θα καταφέρει να πετύχει τους στόχους του, εφόσον άπαντες δουλέψουν σκληρά.

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα αθλητικού διευθυντή στην ομάδα μας», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης.

Ο κ. Διαμαντόπουλος, ο οποίος ουσιαστικά αντικαθιστά τον Παύλοπ Μυροφορίδη στους κίτρινους, μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, έκανε την παρακάτω δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας, κ. Καρυπίδη, για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου. Εύχομαι να έχουμε μια καλή σεζόν με υγεία. Είμαι σίγουρος ότι με πολλή δουλειά και με τη βοήθεια του Θεού θα καταφέρουμε να εκπληρώσουμε τους στόχους μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ