Ο ΠΑΟΚ ψάχνει για αριστερό μπακ και «αδειάζει» Λεβέκ

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει για αριστερό μπακ και «αδειάζει» Λεβέκ

Στον ΠΑΟΚ αποφάσισαν να μην ανεχθούν άλλο τους μυϊκούς πόνους του Λεβέκ και να ψάξουν για αριστερό μπακ. Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ «άδειασαν» τον Γάλλο αμυντικό για τον τραυματισμό που είχε πριν το φιλικό με την Γάνδη.

Στον ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να αφήσουν να περάσει άλλη μια χρονιά και το όνομα του Ντοριάν Λεβέκ να είναι μόνιμα στο ιατρικό δελτίο της ομάδας. Το δέχθηκαν μια ολόκληρη χρονιά, όμως φέτος αυτό δεν πρόκειται να συνεχιστεί. Η ΠΑΕ μέσω της επίσημης ενημέρωσής που κάνει καθημερινά μέσα από το επίσημο site, «άδειασε» τον Ντοριάν Λεβέκ, αναφέροντας μεταξύ άλλων:

«Στην εξέταση από το ιατρικό επιτελείο μετά τον αγώνα δεν διαπιστώθηκε κάποιο μυϊκό πρόβλημα, ωστόσο ο παίκτης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα». Να θυμίσουμε πως ο Λεβέκ κατά την διάρκεια της προθέρμανσης του φιλικού κόντρα στην Κ23 της Γάνδης ένιωσε ενοχλήσεις στον Δικέφαλο και αποχώρησε.

Οι ασπρόμαυροι παρότι αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στον Γάλλο αμυντικό φαίνεται πως το μετάνιωσαν και αναζητούν τρόπους για να διακόψουν την συνεργασία με τον Λεβέκ. Πρώτα όμως βρίσκονται σε αναζήτηση αριστεροπόδαρου αμυντικού γιατί μόνο με του Βιερίνια και Μπαλογιάννη δεν μπορεί να βγει η χρονιά. Στον ΠΑΟΚ επεξεργάζονται διάφορες προτάσεις που έχουν στα χέρια τους και πολύ σύντομα θα παρθούν αποφάσεις τόσο για το μέλλον του Λεβέκ, όσο και για τον παίκτη που θα τον διαδεχτεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ