Παναθηναϊκός : Μειώνεται το χάσμα με ΠΑΟΚ για Κάτσε

Παναθηναϊκός : Μειώνεται το χάσμα με ΠΑΟΚ για Κάτσε

Γεφυρώνεται η διαφορά στο οικονομικό μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ για τον Έργκους Κάτσε.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται ολοένα και πιο κοντά στη συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για τη μεταγραφή του Έργκους Κάτσε. Η οικονομική διαφορά των δύο πλευρών έχει μειωθεί στο ελάχιστο και είναι ζήτημα χρόνου να επέλθει συμφωνία και ο Αλβανός χαφ να επιστρέψει στο Κορωπί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Νίκος Νταμπίζας, δεν φαίνεται να υποχωρεί και ζητάει την κάλυψη μόνο του 50% των δικαιωμάτων του παίκτη. Ο τελευταίος έριξε τις απαιτήσεις του από τις 400 στις 380 χιλιάδες ευρώ.

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του φέρεται διατεθειμένος να δώσει 190 χιλιάδες ευρώ και όχι περισσότερα. Από την αντίπερα όχθη, ο ΠΑΟΚ δεν επιθυμεί να πληρώσει πάνω από 160 χιλιάδες για το δικό του μερίδιο, με τη διαφορά επί της ουσίας να είναι στις 30 χιλιάδες ευρώ. Συνεπώς, οι πράσινοι θα ανεβάσουν την προσφορά τους ή ο παίκτης θα μειώσει κι άλλο τις απαιτήσεις του.

Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι τα χρονικά περιθώρια στενεύουν για τον Παναθηναϊκό, καθώς μέχρι τις 30 του μήνα πρέπει να ανανεώσει τον δανεισμό του Κάτσε και να μην αφήσει τη μία από τις δύο διαθέσιμες ανανεώσεις που έχει για τον παίκτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ