Δοκίμασε Κρέσπο και Λημνιό ενόψει Άντερλεχτ

Δοκίμασε Κρέσπο και Λημνιό ενόψει Άντερλεχτ

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου με αφορμή το αυριανό φιλικό με την Άντερλεχτ και με δεδομένες απουσίες των Βιερίνια, Λεβέκ και Μπαλογιάννη δοκίμασε τους Κρέσπο και Λημνιό για την αριστερή πλευρά της άμυνας του ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει αύριο (29/6) την Άντερλχετ σ’ ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας για τους Θεσσαλονικείς, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να έχει αποφασίσει για τις 11αδες που θα χρησιμοποιήσει.

Ο Ρουμάνος τεχνικός εξαιτίας της απουσίας του Λεβέκ, θα πρέπει να θεωρείται ξένο σώμα στην ομάδα μετά το νέο τραυματισμό του, αλλά και αυτής του νεαρού Μπαλογιάννη, δοκίμασε τους Κρέσπο και Λημνιό για την αριστερή πλευρά.

Ο 49χρονος προπονητής θα χρησιμοποιήσει από ένα ημίχρονο τους δύο ποδοσφαιριστές προκειμένου να δει, ειδικά για τον δεύτερο, αν μπορεί να τους εμπιστευτεί στην συγκεκριμένη θέση μέχρι να έρθει κάποιος παίκτης με μεταγραφή.

Στο αυριανό (29/6) φιλικό με την Άντερλεχτ θα δούμε στο πρώτο ημίχρονο την εξής 11αδα: Γλύκος, Μάτος, Μαλεζάς, Μιχόγιεβιτς, Λημνιός, Χαρίσης, Μαουρίσιο, Πελκας, Ενρίκε, Μπίσεσβαρ και Κουλούρης.

Η δεύτερη 11αδα θα αποτελείτε από τους: Ρέι, Κίτσου, Χατσερίντι, Βαρέλα, Κρέσπο, Κάνιας, Σάκχοφ, Ελ Καντουρί, Λάμπρου, Ζαμπά και Μυστακίδη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ