Λαζαρίδης σε Ντιγκινί : «Πήγαινε στον Άρη και θα πάθεις πλάκα με τον κόσμο»

Λαζαρίδης σε Ντιγκινί : «Πήγαινε στον Άρη και θα πάθεις πλάκα με τον κόσμο»

Η επαφή που είχε ο Γάλλος επιθετικός με τον τιμ μάνατζερ του Ατρομήτου, που έχει φορέσει τη φανέλα των κίτρινων, ήταν καθοριστική για να υπογράψει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Τους ενώνει ο Ατρόμητος αλλά πλέον και ο Άρης. Ο λόγος για τον Νικολά Ντιγκινί, που μετά από δυο χρονιές στο Περιστέρι υπέγραψε χτες διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την κίτρινη ΠΑΕ, και τον Νίκο Λαζαρίδη, που αγωνίστηκε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης από το 2010 ως το 2012 και είναι πλέον υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος στον Ατρόμητο.

Ο Γάλλος επιθετικός, μάλιστα, ζήτησε τη συμβουλή του Λαζαρίδη πριν να συμφωνήσει οριστικά με τον Άρη, θέλοντας να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες για την ομάδα από κάποιον που τη γνωρίζει εκ των έσω.

Η απάντηση του τιμ μάνατζερ του Ατρομήτου ήταν πως δεν χρειάζεται να το σκεφτεί περισσότερο και ότι μπορεί να επιλέξει τον Άρη με κλειστά τα μάτια.

Ο πρώην αρχηγός των κίτρινων μίλησε, επίσης, για τον κόσμο και την ατμόσφαιρα του Κλεάνθης Βικελίδης, ενώ σημείωσε χαρακτηριστικά πως ο Ντιγκινί «θα πάθει πλάκα» όταν δει το γήπεδο από κοντά σε παιχνίδι.

Ο Λαζαρίδης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο γκολ που πέτυχε εκτός έδρας απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης, την τότε κάτοχο του ευρωπαϊκού κυπέλλου, και οδήγησε τους κίτρινους στην επόμενη φάση του UEFA, αλλά και το τι ακολούθησε με τους πανηγυρισμούς των φίλων της ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ