ΠΑΟΚ : Ξένο σώμα ο Λεβέκ, συνάντηση με Μίχελ

ΠΑΟΚ : Ξένο σώμα ο Λεβέκ, συνάντηση με Μίχελ

Ο Λούμπος Μίχελ αναμένεται να συζητήσει με τον Ντοριάν Λεβέκ, ακόμα και την περίπτωση λύσης της συνεργασίας των δύο πλευρών, λόγω του νέου τραυματισμού του 29χρονου αμυντικού.

Η παρουσία του Λούμπος Μίχελ στο Χορστ αναμένεται να φέρει εξελίξεις στο θέμα που προέκυψε από τη Δευτέρα το απόγευμα με τον Λεβέκ. Ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με πληροφορίες, αφού πρώτα ενημερωθεί από το ιατρικό τιμ της ομάδας για τις καθαρές εξετάσεις του αριστεροπόδαρου αμυντικού και την ανάγκη να αποκτηθεί ένας ποδοσφαιριστής για την συγκεκριμένη θέση θα κάνει μια κουβέντα μαζί του.

Ο 29χρονος αμυντικός πριν την διεξαγωγή της φιλικής αναμέτρησης με την Κ23 της Γάνδης παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στο δικέφαλο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο ποδοσφαιριστής να μπει σε θεραπευτικό πρόγραμμα. Στον ΠΑΟΚ, όμως δεν άφησαν το θέμα να περάσει κλείνοντας τα μάτια τους. Προχώρησαν σε όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και τα αποτελέσματα έδειξαν πως: «δεν διαπιστώθηκε κάποιο μυϊκό πρόβλημα».

Ο Λεβέκ, προχώρησε και σε μια ακόμα κίνηση που δεν άρεσε στον Λουτσέσκου. Δεν εμφανίστηκε ούτε στην χθεσινή (27/6) απογευματινή προπόνηση, επιλέγοντας να παραμείνει στο ξενοδοχείο για θεραπεία. Αυτό το πρόσωπο που έδειξε ο Γάλλος ποδοσφαιριστής δεν έμεινε ασχολίαστη από τον προπονητή του Δικεφάλου, ο οποίος εξέφρασε ανοιχτά τον προβληματισμό του για την περίπτωση του, λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Είναι μία ιδιαίτερη περίπτωση. Θα πρέπει να βρούμε μία λύση».

Οι ασπρόμαυροι, είναι ιδιαίτερα ενοχλημένοι από τον στάση που έχει κρατήσει ο Ντοριάν Λεβέκ, όχι μόνο τώρα στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, αλλά και νωρίτερα. Όταν ζητούσε να του καταβληθεί όλο το συμβόλαιο του (800.000 ευρώ, έχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια).

Με την παρουσία του Μίχελ στην Ολλανδία θα υπάρξει η δυνατότητα να γίνει μια ακόμα κουβέντα με τον 29χρονο ποδοσφαιριστή και να τεθεί από τους Θεσσαλονικείς, θέμα ακόμα και για λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Αν ο Λεβέκ δείξει διάθεση για να βρεθεί λύση τότε το έργο του Μίχελ θα είναι εύκολο, αν όμως πατήσει και πάλι πάνω στο συμβόλαιο του τότε θα υπάρξει μια διαφορετική αντιμετώπιση από τους ασπρόμαυρους.

Όπως αναφέραμε και σε χθεσινό ρεπορτάζ, ΠΑΟΚ αναζητεί αριστεροπόδαρο αμυντικό καθώς η χρονιά δεν μπορεί να βγει μόνο με τους Βιερίνια, Μπαλογιάννη και λύσεις τύπου Κρέσπο-Λημνιού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ