Στα γραφεία της ΑΕΚ ο Οικονόμου

Στα γραφεία της ΑΕΚ ο Οικονόμου

Ολοκληρώνεται η μεταγραφή του Έλληνα στόπερ στην Ένωση.

Στη τελική ευθεία έχει μπει για την ΑΕΚ η οριστικοποίηση της συμφωνίας με τον Μάριο Οικονόμου, που όπως διαβάσατε και χθες αποτελεί τον «εκλεκτό» για το κέντρο της άμυνας των Κιτρινόμαυρων. Ο Έλληνας αμυντικός βρίσκεται μάλιστα αυτή την ώρα στα γραφεία της ΠΑΕ, προκειμένου να κάνει τις τελικές συζητήσεις με την Ένωση και να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Όλα δείχνουν πως η μεταγραφή του Οικονόμου θα τελειώσει εντός της ημέρας, με τον διεθνή άσο να υπογράφει συμβόλαιο με την ΑΕΚ μέχρι το καλοκαίρι. Αγωνιζόμενος ως δανεικός από την Μπολόνια, με την Ένωση να διατηρεί οψιόν για την αγορά του στο τέλος της σεζόν. Η οποία θα φτάνει κοντά στο 1 εκατομμύριο ευρώ.

Ο Οικονόμου αποτελεί προσωπική επιλογή του Μαρίνου Ουζουνίδη, που εκτιμά πως ο 26χρονος αμυντικός μπορεί να αποτελέσει βασικό εργαλείο της ΑΕΚ που σχεδιάζει. Ενισχύοντας παράλληλα το ελληνικό στοιχείο στην ομάδα. Γι’ αυτό και η λύση του Οικονόμου προκρίθηκε από άλλες που υπήρχαν στην ατζέντα του Δικεφάλου, όπως για παράδειγμα ο Πόουλσεν. Με τον οποίο υπήρξαν επαφές, ωστόσο η υπόθεσή του πήγε πίσω, όταν προέκυψε η περίπτωση του Οικονόμου. Την οποία η ΑΕΚ είναι πιθανό να τελειώσει ακόμα και εντός της ημέρας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ