Παναθηναϊκός : Απόφαση «ανάσα» από ΕΠΟ και λίγκα

Παναθηναϊκός : Απόφαση «ανάσα» από ΕΠΟ και λίγκα

Η ΕΠΟ και η λίγκα συμφώνησαν στην τροποποίηση του άρθρου 52 του κανονισμού αδειοδότησης των ομάδων κι αυτή είναι μια καλή είδηση για τους «πράσινους»

Η ΕΠΟ και η σούπερ λίγκα συμφώνησαν χθες σε τροποποίηση του άρθρου 52 του κανονισμού αδειοδότησης των ομάδων, μια απόφαση που δίνει μεγάλη «ανάσα» στον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα λοιπόν με ρεπορτάζ της εφημερίδας Live sport, η ομοσπονδία και η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, αποφάσισαν τη συγκεκριμένη αλλαγή για να βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, στο θέμα της αδειοδότησης.

Μέχρι σήμερα η ΠΑΕ που βρίσκεται υπό έλεγχο έπρεπε ν’ αποδείξει ότι έχει εξοφλήσει τα χρέη του παρελθόντος για να μπορέσει να εξασφαλίσει την άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Με βάση όμως τις αλλαγές που συμφωνήθηκαν, η ΠΑΕ θα πρέπει πλέον ν’ αποδείξει, όχι ότι έχει εξοφλήσει τα χρέη της, αλλά ότι έχει μειώσει το χρέος και διακανονίσει τις οφειλές της.

Αν μη τι άλλο πρόκειται για μια διαφοροποίηση που δίνει «ανάσα» στο «τριφύλλι» για τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ένταση και διαφωνίες

Απ’ τη συζήτηση πάντως δεν έλειψε η ένταση μεταξύ του Βασίλη Γκαγκάτση και του υπεύθυνου του τμήματος αδειοδότησης της ΕΠΟ, Γιώργου Δημητρίου. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό υπήρξαν διαφορετικές απόψεις επί του θέματος, ωστόσο η πρόταση για τροποποίηση του άρθρου 52 προχώρησε κι αυτή ήταν μια θετική είδηση για τον Παναθηναϊκό και τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Το ζητούμενο βέβαια αυτή τη στιγμή για τον Παναθηναϊκό, είναι να διακανονίσει όλες τις οφειλές του μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου και να μην προκύψουν άλλες προσφυγές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ