Στην Αλάνιασπορ ο Τζάλμα Κάμπος (vid)

Στην Αλάνιασπορ ο Τζάλμα Κάμπος (vid)

Ο 31χρονος άσος τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση της Αλάνιασπορ και μετακομίζει από τον ΠΑΟΚ στη γειτονική χώρα - Οι Τούρκοι τον καλωσόρισαν με ένα βίντεο στα social media.

Στη γειτονική Τουρκία με τη φανέλα της Αλάνιασπορ θα αγωνίζεται για τα επόμενα δύο χρόνια ο Τζάλμα Κάμπος, ο οποίος αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ μετά από δύο χρόνια παρουσίας στο ρόστερ του Δικεφάλου.

Ο 31χρονος άσος μίλησε για τη μεταγραφή του στην Αλάνιασπορ, τονίζοντας ότι είναι χαρούμενος που επιστρέφει στην Τουρκία: «Είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα να επιστρέφω στην Τουρκία. Η Τουρκία είναι μια χώρα που την γνωρίζω. Έχω προσωπικούς στόχους αλλά προτεραιότητα αποτελούν οι στόχοι της ομάδας».

Η τούρκικη ομάδα μάλιστα καλωσόρισε τον 31χρονο άσο από την Ανγκόλα στο ρόστερ της με ένα βίντεο που δημοσίευσε στα social media. Ο Τζάλμα Κάμπος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε συνολικά σε 32 παιχνίδια με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, έχοντας 7 γκολ και 3 ασίστ. Τις επόμενες ώρες αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα η μεταγραφή του στην ομάδα των Γιάννη Μανιάτη και Γιώργου Τζαβέλλα.

Δείτε το βίντεο της Αλάνιασπορ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ