«Πρασινίζει» ο Κάτσε

«Πρασινίζει» ο Κάτσε

Σύμφωνα με όσα ισχυρίζονται στη Θεσσαλονίκη, ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να αποδεχτεί την πρόταση του Παναθηναϊκού για τον Κάτσε και ο Αλβανός χαφ να φορέσει τα πράσινα οριστικά. Απόλυτη επιβεβαίωση για to10.gr που από τη Δευτέρα είχε ενημερώσει για τις θετικές εξελίξεις.

Ένα βήμα πιο κοντά βρίσκονται Παναθηναϊκός και Έργκους Κάτσε. Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη, ο ΠΑΟΚ στις τελευταίες κουβέντες με τον ατζέντη του παίκτη είχε δείξει καλή διάθεση ως προς την απάντησή του στον Παναθηναϊκό και την τελευταία πρόταση που είχε καταθέσει και τις τελευταίες ώρες υπάρχει έντονη φημολογία πως οι Θεσσαλονικείς θα πουν το «ναι».

Ακόμα δεν έχει υπάρξει κάτι οριστικό, μιας και επικοινωνία μεταξύ των δύο ομάδων δεν υπάρχει, ενώ και ο παίκτης περιμένει ενημέρωση, αλλά όπως σας έχει ενημερώσει to10.gr εδώ και αρκετές μέρες, ο ΠΑΟΚ υπό την πίεση και του ίδιου του παίκτη, φαινόταν πολύ διαλλακτικός τις τελευταίες μέρες.

Κάτι που επιβεβαιώνεται, καθώς οι πληροφορίες από την συμπρωτεύουσα λένε ότι το αργότερο μέχρι αύριο θα έχει προκύψει η οριστική συμφωνία, με τον Παναθηναϊκό να δίνει 220.000 ευρώ στον παίκτη και τον ΠΑΟΚ να καλύπτει το υπόλοιπο των 180.000 ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ