«Ομάδες της Κίνας θα έδιναν 10εκ. ευρώ για τον Πρίγιοβιτς»

«Ομάδες της Κίνας θα έδιναν 10εκ. ευρώ για τον Πρίγιοβιτς»

Ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς δήλωσε πως ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς είναι μεγάλος παίκτης και ομάδες της Κίνας θα μπορούσαν άνετα να πληρώσουν 10 εκ. ευρώ στον ΠΑΟΚ για την απόκτησή του.

Ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς μίλησε για τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ο οποίος έπαιξε ελάχιστα στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Ο Σέρβος τεχνικός αναφέρθηκε στον επιθετικό του ΠΑΟΚ με τα καλύτερα λόγια και στις δηλώσεις του στο «Metropolis 95,5» μίλησε και για τη ρήτρα των 10 εκ. του παίκτη.

Για τον Πρίγιοβιτς και την εθνική Σερβίας είπε: «Έπρεπε να τον βάλει ο προπονητής του. Όταν θέλεις αποτέλεσμα πρέπει να τον βάλεις. Πιστεύω ότι ο Πρίγιοβιτς και ο Μίτροβιτς είναι ένα καλό δίδυμο και θα έκαναν κάτι καλό. Ο Πρίγιοβιτς είναι ένας παίκτης μεγάλης κλάσης. Δικαίως είναι απογοητευμένος γιατί δε του δόθηκε η ευκαιρία να παίξει αλλά για μένα πρέπει να ξεχάσει τι έγινε και να κοιτάξει το μέλλον. Σίγουρα θα τον καλέσει και πάλι στα επόμενα παιχνίδια».

Για την ρήτρα του ΠΑΟΚ (10 εκ. ευρω) και τους Κινέζους: «Οι Κινέζοι μπορούν να πληρώσουν αυτά τα χρήματα. Είναι ένα μεγάλο τίποτα αυτό το ποσό για τους Κινέζους. Κρίμα που δεν κατάφερε να παίξει στο Παγκόσμιο γιατί όλοι βλέπουν το Μουντιάλ και θα ήταν καλύτερα για εκείνον».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ