Ολυμπιακός : Οι σκέψεις του Λεμονή για την εντεκάδα

Ολυμπιακός : Οι σκέψεις του Λεμονή για την εντεκάδα

Ο προπονητής του Ολυμπιακού αναμένεται ν' ανοίξει τα «χαρτιά του» στη σημερινή προπόνηση των πρωταθλητών Ελλάδος στου Ρέντη

Ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει το Σάββατο τον Λεβαδειακό στο «Καραϊσκάκη» και ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Τάκης Λεμονής καταστρώνει τα πλάνα του για την εντεκάδα με την οποία θα παρατάξει την ομάδα του.

Ο κόουτς των πρωταθλητών Ελλάδος δεν έχει ακόμα ανοίξει τα χαρτιά του στου Ρέντη, αλλά η σημερινή προπόνηση στου Ρέντη θα έχει δίτερμα. Έτσι ο Λεμονής θα φανερώσει κάποιες απ’ τις σκέψεις του για τη σαββατιάτικη αναμέτρηση με τους Βοιωτούς.

Το σίγουρο είναι πως ο Ρομαό θα είναι εκτός αποστολής καθώς ο Τογκολέζος μέσος θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής. Τη θέση του στο αρχικό σχήμα αναμένεται να πάρει ο Παναγιώτης Ταχτσίδης.

Σε ότι αφορά το θέμα του Οφόε, ο Βέλγος μέσος δεν προπονήθηκε χθες και η κατάσταση του θα ξεκαθαρίσει σήμερα. Αν δεν καταφέρει να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα, μάλλον θα μείνει εκτός και ο Λεμονής καλείται να βρει τον αντικαταστάτη του. Μία από τις επιλογές του Έλληνα τεχνικού είναι και ο Αντρέ Μάρτινς.

Να θυμίσουμε εδώ ότι ο Πορτογάλος είχε παίξει βασικός στο ματς με τον Ατρόμητο, αλλά δεν είχε ικανοποιήσει με την απόδοση του. Είναι όμως εμφανές πως ο Λεμονής έχει σ’ εκτίμηση τον Μάρτινς και θα του δώσει κι άλλες ευκαιρίες.

Σεμπά και Καρίμ

Ο Σεμπά είναι και πάλι στη διάθεση του Τάκη Λεμονή και κανείς δεν μπορεί ν’ αποκλείσει το ενδεχόμενο παρουσίας του Βραζιλιάνου στο αρχικό σχήμα της ομάδας του Πειραιά. Είναι μια σκέψη του Λεμονή αλλά περισσότερα θα φανούν στη σημερινή προπόνηση των πρωταθλητών στου Ρέντη.

Αναφορικά με την κορυφή της επίθεσης, ο Καρίμ Ανσαριφάρντ είναι διαθέσιμος (ο Ιρανός επέστρεψε στην Αθήνα) και ο Λεμονής προορίζει τον διεθνή επιθετικό για τη βασική εντεκάδα της ομάδας του.

Τέλος σε ότι έχει να κάνει με τον Φελίπε Πάρντο, ο προπονητής του Ολυμπιακού θα περιμένει αν ο Κολομβιανός θα γυρίσει σήμερα από την πατρίδα του. Το πιθανότερο όμως είναι να συμπεριληφθεί ο διεθνής εξτρέμ στην αποστολή αλλά για να βρίσκεται στον πάγκο, καθώς η επιβάρυνση απ’ το ταξίδι θα είναι μεγάλη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ