ΠΑΟΚ : Παίζει ο Χατσερίντι, έξω Βιεϊρίνια, Μουλέν και Λεβέκ

ΠΑΟΚ : Παίζει ο Χατσερίντι, έξω Βιεϊρίνια, Μουλέν και Λεβέκ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναμένεται να χρησιμοποιήσει και τον Χατσερίντι στο σημερινό (29/6) φιλικό του ΠΑΟΚ με την Άντερλεχτ.

Το πρώτο φιλικό του ΠΑΟΚ την περασμένη Τρίτη (26/6) με τους νέους της Γάνδης, ήταν για ξεμούδιασμα. Το σημερινό (29/6) δεύτερο φιλικό με την Άντερλεχτ (στις 19:00 Novasports1HD) θα είναι ένα σαφώς πιο δυνατό τεστ για τον Δικέφαλο.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναμένεται να χρησιμοποιήσει και πάλι διαφορετικές ενδεκάδες σε κάθε ημίχρονο, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σχεδόν σε όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του.

Στο σημερινό (29/6) φιλικό θα κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ ο Εβγέν Χατσερίντι, ο οποίος δεν έπαιξε με τη Γάνδη λόγω εντός εγγράφου που δεν είχε στείλει η πρώην ομάδα του, η Ντιναμό Κιέβου. Το γραφειοκρατικό πρόβλημα ξεπεράστηκε και έτσι ο υψηλόσωμος αμυντικός θα αγωνιστεί για πρώτη φορά με τη φανέλα του Δικέφαλου.

Αντίθετα από το ματς με την Άντερλεχτ θα απουσιάσει ο τραυματίας Μουλέν, ο Βιεϊρίνια να προφυλαχθεί (παρότι χθες έκανε κανονικό πρόγραμμα προπόνησης), ο Λεβέκ που είναι θέμα χρόνου πλέον να αποδεσμευτεί μετά τη συμπεριφορά του αλλά και ο νεαρός Μάριος Σιαμπάνης, ο οποίος επέστρεψε με άδεια (έως αύριο) στην Ελλάδα.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν ρεπό σήμερα (29/6) το πρωί για να είναι φρέσκοι για το φιλικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ