Ο Τζάλμα Κάμπος αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ

Ο Τζάλμα Κάμπος αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ

Ο Τζάλμα Κάμπος, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αλάνιασπορ, αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ με ένα μήνυμα στο Instagram.

Ο κύκλος του Τζάλμα Κάμπος στον ΠΑΟΚ έκλεισε και επίσημα χθες (28/6), όταν ο παίκτης παρουσιάστηκε από την Αλάνιασπορ μαζί με τα υπόλοιπα μεταγραφικά της αποκτήματα.

Ο Αγκολέζος επιθετικός δόθηκε με μεταγραφική στην τουρκική ομάδα (μια απόφαση που λήφθηκε μετά την απόκτηση του Λέο Ζαμπά), η οποία έχει στις τάξεις της ακόμη τους Τζαβέλα, Μανιάτη και Βιγιαφάνιες.

Ο Τζάλμα Κάμπος στα δύο χρόνια που έπαιξε στον ΠΑΟΚ κατάκτησε με την ομάδα δύο Κύπελλα, ενώ σε ατομικό επίπεδο αγωνίστηκε σε 77 επίσημα παιχνίδια έχοντας 12 γκολ και 7 ασίστ.

Σήμερα με ένα λιτό και σύντομο μήνυμα αποχαιρέτισε τον ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα στο instagram έγραψε:

«Ευχαριστώ για όλα. Το προσωπικό, τους οπαδούς, του συμπαίκτες μου και τη διοίκηση. Και φυσικά τον κ. Σαββίδη και την οικογένειά του. Εύχομαι τα καλύτερα στον ΠΑΟΚ. Καλή τύχη. Για μένα νέο βήμα η Αλάνιασπορ».

Thanks for everything , Staff , Fans Team mates and board. And off course Mr Savidis and his family. All the best for @paok. Good luck ??⚫️⚪️⚫️ New step? Alanyaspor ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Djalma Campos (@djalma_campos10) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ