Στο Ζέεφελντ ο Μασούρας, υπέγραψε έως το 2023!

Στο Ζέεφελντ ο Μασούρας, υπέγραψε έως το 2023!

Το 5ετές συμβόλαιο που έδωσε ο Ολυμπιακός στον 21χρονο δεξιό μπακ, Γιάννη Μασούρα, οι απολαβές και η πίστη του συλλόγου. Στο Ζέεφελντ από σήμερα ο διεθνής αμυντικός.

Η απόκτησή του ήταν μία από τις μεταγραφικές προτεραιότητες του καλοκαιριού για τον Ολυμπιακό. Και ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Από το πρωί της Πέμπτης ο Γιάννης Μασούρας είναι και τυπικά ποδοσφαιριστής των Πειραιωτών, με τους Ερυθρόλευκους να ανακοινώνουν και επίσημα την απόκτησή του και τον ίδιο να εμφανίζεται πανευτυχής, αλλά και έτοιμος να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της κορυφαίας ομάδας της χώρας.

Αυτό που δεν ήταν γνωστό έως τώρα είναι οι όροι της συμφωνίας του 21χρονου δεξιού μπακ χαφ με τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, ο Μασούρας υπέγραψε συμβόλαιο 5 χρόνων με τους Ερυθρόλευκους, κάτι που σημαίνει ότι το μέλλον του είναι συνυφασμένο με τον σύλλογο του Μεγάλου Λιμανιού έως το καλοκαίρι του 2023! Δείγμα του πόσο πολύ πιστεύουν οι ιθύνοντες των Πειραιωτών στον ποδοσφαιριστή. Κάτι, άλλωστε, που είχε επιβεβαιωθεί και από την πολύ μεγάλη επένδυση που έγινε, με την καταβολή ενός εκατομμυρίου ευρώ στη Λάρισα για την απόκτησή του.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι σε βάθος 5ετίας, οι απολαβές του Μασούρα είναι πιθανό να φτάσουν το 1.000.000 €, καθώς στη συμφωνία υπάρχουν πολύ σημαντικά μπόνους, αλλά και σημαντική κλιμακωτή αύξηση, η οποία γίνεται ακόμη πιο σημαντική (και μόνιμη) σε περίπτωση επίτευξης των στόχων, ατομικών και ομαδικών. Ένα ακόμη δείγμα ότι στον Πειραιά θεωρούν πολύ σημαντική την προσθήκη του διεθνούς με την εθνική Ελπίδων αμυντικού.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Μασούρας βρίσκεται ήδη στον δρόμο για το Ζέεφελντ. Πληροφορίες αναφέρουν το πρωί της Παρασκευής «πέταξε» για το Μόναχο και από εκεί στο προπονητικό κέντρο που προετοιμάζεται ο Ολυμπιακός, στην Αυστρία. Εξάλλου, ο Πέδρο Μαρτίνς είχε ζητήσει την άμεση ένταξή του στην προετοιμασία των Πειραιωτών. Ο Πορτογάλος θέλει να τον βάλει στο κλίμα της ομάδας, αλλά κυρίως να τον διδάξει τι θέλει από τον Ελληνα παίκτη στους αγώνες και πώς θέλει να αγωνίζονται οι ακραίοι μπακ του Θρύλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ