ΠΑΟΚ : Σκέφτεται τον Κάνιας ο Λουτσέσκου

ΠΑΟΚ : Σκέφτεται τον Κάνιας ο Λουτσέσκου

Την επιστροφή του Ισπανού αμυντικού μέσου στην αρχική 11αδα για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο σκέφτεται ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου προσανατολίζεται να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στο αγωνιστικό πλάνο του ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα με τον Ατρόμητο, σε συνδυασμό με τις πολλές απουσίες που έχει, αλλά και το ντεφορμάρισμα ορισμένων βασικών παικτών. Ο Ρουμάνος τεχνικός σκέφτεται την ενεργοποίηση του Χοσέ Κάνιας που έχει να παίξει σε παιχνίδι πρωταθλήματος από την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Φέτος ο Ισπανός έχει μόλις 319 αγωνιστικά λεπτά που μαρτυρούν ότι ο 30χρονος μέσος έχει μπει σε δεύτερη μοίρα, στις επιλογές για τη θέση «6». Με δεδομένο ότι πέρυσι, στην πρώτη σεζόν του στον ΠΑΟΚ, 42 συμμετοχές και ένα γκολ, θα περίμενε κανείς φέτος να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και όχι δεύτερο. Μετά την ήττα από την ΑΕΚ και τις εσωτερικές συζητήσεις που έγιναν στον ΠΑΟΚ, εντοπίστηκε ένα πρόβλημα, κυρίως, στη μεσαία γραμμή και ειδικά στα εκτός έδρας ματς διαπιστώθηκε ότι λείπει από την ομάδα.

Μπορεί ο Ραζβάν Λουτσέσκου να κάνει σκέψεις ενεργοποίησής του στα επόμενα παιχνίδια, ωστόσο στον ΠΑΟΚ είναι ανοιχτεί σε μια ενδεχόμενη πρόταση για παραχώρηση του Κάνιας.
Άλλωστε, όπως ομολόγησε και ο Λούμπος Μίχελ, παρατηρείται υπεραριθμία στο ρόστερ και χρειάζεται αποσυμφόρηση τον Γενάρη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ