Ολυμπιακός: Ευκαιρία για «ξεμούδιασμα» και συμπεράσματα

Ολυμπιακός: Ευκαιρία για «ξεμούδιασμα» και συμπεράσματα

Οι Ερυθρόλευκοι το Σάββατο θα αντιμετωπίσουν την Βάτενς στο πρώτο τους φιλικό για τη νέα σεζόν και ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα.

Την προετοιμασία του ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν συνεχίζει ο Ολυμπιακός, με τους Ερυθρόλευκους να δουλεύουν σκληρά στους πρόποδες των αυστριακών Άλπεων υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος προπονητής «χτίζει» στο Ζέεφελντ τον νέο Ολυμπιακό, με στόχο να δημιουργήσει μια δυνατή ομάδα, που θα επιστρέψει στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Οι Πειραιώτες στην προπόνηση της Παρασκευής επιδόθηκαν σε ασκήσεις τακτικής, με τον Ιβηρα τεχνικό να ρίχνει μεγάλο βάρος στις στημένες φάσεις. Στη συνέχεια ακολούθησε δίτερμα, με τον Πορτογάλο τεχνικό να δίνει συνεχώς οδηγίες στους παίκτες του. Ο Πέδρο Μαρτίνς προσπαθεί να περάσει στους ποδοσφαιριστές του τον τρόπο παιχνιδιού που θέλει να παίζουν τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Οι Ερυθρόλευκοι δουλεύουν πολύ σκληρά στην Αυστρία, με στόχο να παρουσιαστούν έτοιμοι στα πρώτα επίσημα παιχνίδια της νέας χρονιάς. Οι παίκτες του Ολυμπιακού το απόγευμα του Σαββάτου θα δώσουν το πρώτο τους φιλικό παιχνίδι και θα έχουν την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν από τις δυνατές προπονήσεις, ενώ ο Πέδρο Μαρτίνς θα μπορέσει να βγάλει τα πρώτα συμπεράσματα για τη δουλειά που γίνεται στο Ζέεφελντ.

Στις 18:00 οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν την Βάτενς. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο  Όμπερπερφους, το οποίο απέχει σχεδόν μισή ώρα από το Ζέεφελντ. Στο παιχνίδι με την αυστριακή ομάδα ο Μαρτίνς περιμένει από τους παίκτες του να βγάλουν στον αγωνιστικό χώρο όλα αυτά που δουλεύουν στις προπονήσεις. Στην αναμέτρηση με την Βάτενς θα φορέσουν για πρώτη φορά τα ερυθρόλευκα οι Γκερέρο, Μάνος και Καμαρά, οι οποίοι έχουν δείξει εξαιρετικά δείγματα γραφής στις πρώτες προπονήσεις στο Ζέεφελντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ