Λουτσέσκου: «Ικανοποιημένος απ’ την προσπάθεια, είναι νωρίς για συμπεράσματα»

Λουτσέσκου: «Ικανοποιημένος απ’ την προσπάθεια, είναι νωρίς για συμπεράσματα»

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μίλησε για την εικόνα της ομάδας του στο δεύτερο φιλικό της προετοιμασίας, στο οποίο ήρθε ισόπαλη (2-2) με την Άντερλεχτ.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε τους παίκτες του να βγάζουν δύο πρόσωπα. Ένα προβληματικό στο πρώτο ημίχρονο και ΄ένα σαφώς καλύτερο και πιο επιθετικό στο δεύτερο. Ο Ρουμάνος τεχνικός δήλωσε παρόλα αυτά ικανοποιημένος από την προσπάθεια ενώ τόνισε πως είναι πολύ νωρίς για οποιοδήποτε συμπέρασμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Λουτσέσκου:

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ στο φιλικό: «Ήταν μια πολύ καλή προπόνηση. Με μία πολύ έμπειρη ομάδα. Περάσαμε από πολλές καταστάσεις. Κάναμε μια μίξη παικτών για να παίξουν όλοι με όλους και να πάρουν χρόνο συμμετοχής στα πόδια τους. Είχαμε δύο διαφορετικές εικόνες.

Μετά από μόλις επτά ημέρες προετοιμασίας δεν είναι σωστό να πούμε κάτι άλλο. Στόχος μας να είμαστε όσο τον δυνατόν πιο έτοιμοι στα παιχνίδια με τη Βασιλεία. Να υπάρχει καλή συνέχεια, αυτό μας ενδιαφέρει. Είναι περίοδος που κάποιοι παίκτες την περνάνε εύκολα, κάποιοι δυσκολεύονται. Δεν μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα, όπως δεν μας ένοιαζε και το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα που βάλαμε πέντε γκολ».

Για την αντίδραση του Δικέφαλου του Βορρά στο δεύτερο ημίχρονο: «Με αφήνει ικανοποιημένο. Είναι όμως φιλικά παιχνίδια. Σημαντικό το ότι δεν χάσαμε. Είναι δύσκολη περίοδος, ξαναλέω, ειδικά για τους παίκτες. Συνεχίζουμε, προσαρμόζουμε τη δουλειά μας και δεν βγάζουμε γρήγορα και βιαστικά συμπεράσματα»

Για την απόδοση συγκεκριμένων παικτών: «Ο Καντουρί πέτυχε δύο γκολ, πήρε ψυχολογία που θα τον βοηθήσει. Ο Πέλκας συνεχίζει να δουλεύει φανταστικά, ο Λάμπρου έχει φυσικά προσόντα και η συμμετοχή όλων με αφήνουν ικανοποιημένο. Ο Βαρέλα, ο Μαλεζάς ήταν καλοί ο Κρέσπο γύρισε σε άλλη θέση βάλαμε και τον Χατσερίντι σε καταστάσεις αγώνων. Σε κάθε περίπτωση είναι η 7η μέρα προετοιμασίας για το ρόστερ που έχουμε τη δεδομένη στιγμή και δεν μπορούν να βγουν ακόμα συμπεράσματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ