Κίτσιου: «Ο ΠΑΟΚ άλλαξε επίπεδο»

Κίτσιου: «Ο ΠΑΟΚ άλλαξε επίπεδο»

Ο Στέλιος Κίτσιου δήλωσε χαρούμενος που επέστρεψε στην ΠΑΟΚ και δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του να πετύχει τους στόχους της.

Ο αμυντικός του Δικεφάλου Στέλιος Κίτσιου με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με την Άντερλεχτ αναφέρθηκε στην επιστροφή του και πάλι στον ΠΑΟΚ μετά τον δανεισμό του στην Σίντ Τρούιντεν. «Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος για την επιστροφή μου στην ομάδα. Δουλεύω καθημερινά, δίνω τον καλύτερο μου εαυτό».

Για το δανεισμό του και τους στόχους που έχει ο ΠΑΟΚ και ο ίδιος φέτος είπε: «Είδα ένα διαφορετικό ποδόσφαιρο, θα με βοηθήσει στο μέλλον ακόμη περισσότερο η εμπειρία που είχα με το δανεισμό μου. Μεγάλος στόχος είναι η πρόκριση στο Champions League. Ο ΠΑΟΚ κάθε χρόνο ανεβαίνει επίπεδο και φέτος θα πρέπει να διεκδικεί τους τίτλους. Πρέπει να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει όσο το δυνατόν υψηλότερα μπορεί».

Για τον Λέο Ζαμπά, σημείωσε: «Είναι καινούργιος παίκτης θέλει λίγο χρόνο να ενσωματωθεί στο μέλλον θα δείξει περισσότερα πράγματα».

Για την περσινή γεμάτη σεζόν και με τι θα είναι ικανοποιημένος φέτος στον ΠΑΟΚ: «Τώρα είναι διαφορετικό το επίπεδο της ομάδας, αλλά στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα, να πάρω πράγματα από τους πιο έμπειρους και να βοηθήσω τους μικρότερους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ