Παναθηναϊκός : Συζητήσεις Νταμπίζα με τους υψηλόμισθους παίκτες

Παναθηναϊκός : Συζητήσεις Νταμπίζα με τους υψηλόμισθους παίκτες

O τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού είχε επαφές με τους παίκτες που αμείβονται με υψηλό συμβόλαιο προτείνοντάς τους δύο λύσεις.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να διευθετήσει όσα ζητήματα μπορεί, με τους Δώνη και Νταμπίζα να πρέπει να διαμορφώσουν το έμψυχο δυναμικό ενόψει της νέας σεζόν. Αυτό θα γίνει σύμφωνα πάντα με τα δεδομένα που υπάρχουν στη διοίκηση και συμβαδίζοντας με την οικονομική κατάσταση της ομάδας.

Ένα ζήτημα που απασχολεί τον τεχνικό διευθυντή του τριφυλλιού έχει να κάνει με τους υψηλόμισθους παίκτες. Ο Νταμπίζας είχε ξεκινήσει επαφές μαζί τους, προτείνοντάς τους είτε επέκταση των συμβολαίων τους κατά ένα χρόνο με τα ίδια χρήματα, είτε αν μεγαλώσουν χρονικά οι αποστάσεις των δόσεων της επόμενης χρονιάς. Δηλαδή, να μεταφερθεί ένα μέρος του μισθού από την ερχόμενη, στη μεθεπόμενη σεζόν.

Η πρόταση αυτή είχε γίνει σε όσους ποδοσφαιριστές αμείβονται με τουλάχιστον 250 χιλιάδες ευρώ ετησίως, σύμφωνα με πληροφορίες. Ο Νταμπίζας αναμένεται να ξεκινήσει νέες επαφές  με τους Ινσούα, Άλτμαν, Γιόχανσον και Μουνιέ. Οι παίκτες από την πλευρά τους το μόνο που δεν θέλουν είναι να βιώσουν τις περσινές καταστάσεις με την ασυνέπεια στις πληρωμές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ