Άρης : Η δύσκολη περίπτωση του Ρουίς

Άρης : Η δύσκολη περίπτωση του Ρουίς

Οι κίτρινοι τσεκάρουν τον έμπειρο μέσο και αρχηγό της εθνικής ομάδας της Κόστα Ρίκα, αλλά έχουν να αντιμετωπίσουν μεγάλο συναγωνισμό για την απόκτηση του.

Το όνομα του Μπράιαν Ρουίς είναι μεταξύ αυτών που εξετάζει ο Άρης για την ενίσχυση του ρόστερ του, ωστόσο η υπόθεσή του παρουσιάζει μια σειρά αντικειμενικών δυσκολιών. Ο αρχηγός της εθνικής ομάδας της Κόστα Ρίκα αρέσει στον Πάκο Ερέρα, καθώς διαθέτει εμπειρία και ικανότητα στο σκοράρισμα και θα ήταν μια καλή επιλογή για τη μεσαία γραμμή.

Ναι μεν ο Μπράιαν Χαφέτ Ρουίς Γκονσάλες, όπως είναι το πλήρες όνομά του, πληροί όλες τις προϋποθέσεις, αλλά η περίπτωση του μόνο εύκολη δεν είναι, όπως αναφέρει η «ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ!», καθώς ο 32χρονος μεσοεπιθετικός έχει πολλές προτάσεις στα χέρια του μετά την εμφάνισή του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Οι άνθρωποι του Άρη δείχνουν έτοιμοι να κάνουν την προσπάθειά τους για να τον πείσουν, ενώ παράλληλα έχουν στα υπόψιν και εναλλακτικές λύσεις.

Ο 33χρονος Κοσταρικανός μέσος ξεκίνησε την καριέρα του από την Αλαχουελένσε της πατρίδας του το 2003, όπου και παρέμεινε μέχρι το 2006 όταν μετακόμισε στην Ευρώπη και τη Γάνδη για τα επόμενα τρία χρόνια (79 συμμετοχές, 26 γκολ). Ακολούθησε μια επιτυχημένη διετία στην Τβέντε (65 συμμετοχές, 35 γκολ) και έπειτα το 2011 τον απέκτησε για τέσσερις σεζόν η Φούλαμ (97 συμμετοχές, 12 γκολ), παραχωρώντας τον δανεικό στην Αϊντχόφεν τον Ιανουάριο του 2014 (14 συμμετοχές, 5 γκολ). Τα τελευταία τρία χρόνια, ο Ρουίς αγωνίζεται στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας (81 συμμετοχές, 12 γκολ). Είναι διεθνής με την Κόστα Ρίκα από το 2005 (66 συμμετοχές, 14 γκολ) και αρχηγός της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ