ΑΕΚ : Επιστρέφει και αναλαμβάνει πόστο ο Ματιάσεβιτς, γράφουν στη Σερβία

ΑΕΚ : Επιστρέφει και αναλαμβάνει πόστο ο Ματιάσεβιτς, γράφουν στη Σερβία

Σύμφωνα με σερβικό δημοσίευμα, ο Βλάντιμιρ Ματιάσεβιτς, που αγωνίστηκε στο παρελθόν στην ΑΕΚ επιστρέφει αναλαμβάνοντας πόστο στην ομάδα.

Η ΑΕΚ έχει καταθέσει πρόταση στον Βλάντιμιρ Ματιάσεβιτς προκειμένου να αναλάβει πόστο στην ομάδα. Σύμφωνα με σερβικό δημοσίευμα, ο άλλοτε παίκτης της Ένωσης και νυν αθλητικός διευθυντής της Τσουκαρίτσκι έχει δεχτεί κρούση από την ομάδα στην οποία αγωνίστηκε τη σεζόν 1999-2000.

Ο Ματιάσεβιτς πιθανότατα θα αναλάβει πόστο που θα σχετίζεται με τις μεταγραφές και φαίνεται έτοιμος να επιστρέψει στην Αθήνα.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα zournal.rs: «Ο ηγέτης της Τσουκαρίτσκι δέχθηκε προσφορά από τον πρώην σύλλογό του στην Ελλάδα. Μία προσφορά που αξίζει να εξεταστεί και που είναι δύσκολο να αρνηθεί κανείς. Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη πρόταση προσφέρεται πολυετής συνεργασίας από την ΑΕΚ στον Ματιάσεβιτς, προκειμένου να ασχοληθεί με το αθλητικό κομμάτι του συλλόγου. Είναι προφανές πως η πολύ καλή δουλειά του στην Τσουκαρίτσκι δεν πέρασε απαρατήρητη από τους Έλληνες, οι οποίοι μόλις την περασμένη εβδομάδα ζήτησαν από τον Ματιάσεβιτς να πάει στην ελληνική πρωτεύουσα. Μέσα στις επόμενες ημέρες ο Ματιάσεβιτς θα πρέπει να αποφασίσει αν θα αποχωρήσει άμεσα από την Τσουκαρίτσκι και να πάει στην Αθήνα ή όχι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ