ΑΕΚ : Αναλαμβάνει πόστο αθλητικού διευθυντή ο Ματιάσεβιτς

ΑΕΚ : Αναλαμβάνει πόστο αθλητικού διευθυντή ο Ματιάσεβιτς

Συμφωνία σε όλα της ΑΕΚ με τον πρώην ποδοσφαιριστή της που έρχεται στην Αθήνα.

Απόλυτα βάσιμο φαίνεται να είναι το δημοσίευμα από τη Σερβία για τις επαφές της ΑΕΚ με τον Βλαντιμίρ Ματιάσεβιτς, προκειμένου ο πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας να αναλάβει χρέη αθλητικού διευθυντή. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η υπόθεση «τρέχει» εδώ και μέρες, με την Ένωση να έχει συμφωνήσει σε όλα με τον αθλητικό διευθυντή της Τσουκαρίτσκι.

Ο Ματιάσεβιτς αναμένεται άμεσα στη χώρα μας προκειμένου να αναλάβει τα νέα του καθήκοντα και να πιάσει δουλειά. Αναλαμβάνοντας ένα καθοριστικό πόστο στο μεταγραφικό κομμάτι, που πλέον θα τρέχει μαζί με τον Νίκο Λυμπερόπουλο. Ο οποίος διατηρείται στον ρόλο του τεχνικού διευθυντή. Ο Ματιάσεβιτς αποτελεί προσωπική επιλογή του Δημήτρη Μελισσανίδη, που έχει παρακολουθήσει λεπτομερώς τη δουλειά του στην Τσουκαρίτσκι. Κρίνοντας πως είναι το πρόσωπο που χρειαζόταν η ΑΕΚ για να ενισχυθεί στον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Να σημειωθεί πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν στην διοίκηση της ΑΕΚ και το 1999, όταν δηλαδή ο Ματιάσεβιτς είχε φορέσει τα κιτρινόμαυρα, υπό τις οδηγίες του συμπατριώτη του Λιούμπισα Τουμπάκοβιτς. Στοιχείο που επίσης έχει τη σημασία του, μιας και θυμίζει πολύ την περίπτωση του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, που επέστρεψε στην Ένωση ξανά επί Μελισσανίδη, για να αναλάβει χρέη τεχνικού διευθυντή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ