Παναθηναϊκός : Ανεπιτυχής η προσπάθεια Νταμπίζα για Μυστακίδη

Παναθηναϊκός : Ανεπιτυχής η προσπάθεια Νταμπίζα για Μυστακίδη

Δεν προχωράει τελικά η υπόθεση Μυστακίδη στον Παναθηναϊκό, με τον ΠΑΟΚ να απορρίπτει την πρόταση του Νίκου Νταμπίζα.

Ο Παναθηναϊκός δεν θα αποκτήσει τελικά τον Γιάννη Μυστακίδη. Οι «πράσινοι» κατάφεραν να βρουν τη «χρυσή τομή» με τον ΠΑΟΚ στην υπόθεση του Έργκους Κάτσε, ο οποίος θα παραμείνει στο τριφύλλι και τη σεζόν που έρχεται, ωστόσο δεν κατάφεραν να επιτύχουν το ίδιο και για τον Μυστακίδη.

Η περίπτωση του Έλληνα επιθετικού ήταν από την αρχή δύσκολη για τον Παναθηναϊκό, που επεδίωκε να βρεθεί κοινός τόπος για την ανανέωση του δανεισμού του. Ωστόσο, η κλήση του 24χρονου επιθετικού στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ και οι καλές εμφανίσεις που πραγματοποιεί εκεί, οδήγησαν τον Λουτσέσκου στο να «φρενάρει» κάθε σκέψη για νέο δανεισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, o Μυστακίδης είχε χθες τετ-α-τετ με τον Ρουμάνο τεχνικό του ΠΑΟΚ, ακούγοντας ότι τον υπολογίζει εν όψει της νέας σεζόν και είναι ικανοποιημένος από την παρουσία του στις προπονήσεις. Ο τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού, Νίκος Νταμπίζας, είχε σήμερα επικοινωνία με την πλευρά του Δικεφάλου του Βορρά προκειμένου να γίνει κρούση για την περίπτωση του Έλληνα επιθετικού. Όμως, έλαβε αρνητική απάντηση από τον προπονητή των Κυπελλούχων Ελλάδας.

Το γεγονός αυτό, απομάκρυνε οριστικά κάθε περίπτωση ανανέωσης της παρουσίας του 24χρονου ποδοσφαιριστή στη Λεωφόρο και τον Παναθηναϊκό ο οποίος πλέον στρέφει την προσοχή του σε άλλες περιπτώσεις επιθετικού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ