Ο ΠΑΟΚ υπολογίζει τον Μυστακίδη και ως φορ

Ο ΠΑΟΚ υπολογίζει τον Μυστακίδη και ως φορ

Ο Γιάννης Μυστακίδης θα μείνει φέτος στον ΠΑΟΚ καθώς ο Ραζβάν Λουτσέσκου τον υπολογίζει και ως φορ

Ο ΠΑΟΚ απάντησε οριστικά αρνητικά στον Παναθηναϊκό για νέο δανεισμό του Γιάννη Μυστακίδη, αλλά αυτό ήταν κάτι αναμενόμενο από τη στιγμή που ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε αποφασίσει να τον κρατήσει στον Δικέφαλο και πήγε και στην προετοιμασία στην Ολλανδία.

Πρόκειται για έναν παίκτη που μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης και στο νέο ρόστερ του ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου δείχνει ότι τον υπολογίζει για σέντερ φορ (έπαιξε στην κορυφή της επίθεσης στα δύο πρώτα φιλικά), ενώ βέβαια μπορεί να παίξει και στις δύο πτέρυγες (και δεξιά και αριστερά).

Παλαιότερα, επί Τούντορ, στην πρώτη χρονιά του Μυστακίδη στον ΠΑΟΚ (τη σεζόν 2015-16) είχε αγωνιστεί σε κάποια ματς και ως φουλ μπακ στην αριστερή πλευρά στο 3-5-2 ή στο 3-4-3 που προτιμούσε ο Κροάτης τεχνικός.

Πολλές φορές έχει παίξει και ως 2ος φορ, αλλά ο Ραζβάν Λουτσέσκου δείχνει να τον προτιμά σε πρώτη φάση ως στράικερ ως εναλλακτική επιλογή της ομάδας πίσω από τον Πρίγιοβιτς και όποιον άλλον φορ αποκτηθεί.

Ο Γιάννης Μυστακίδης έχασε έδαφος με τη ρήξη χιαστών που υπέστη την Άνοιξη του 2017, αλλά πλέον δείχνει δυνατός και έτοιμος πριν ακόμη κλείσει τα 24 του χρόνια να κερδίσει τη θέση του στο rotation του ΠΑΟΚ.

Στον Δικέφαλο μετράει 64 επίσημα ματς με 11 γκολ και 8 ασίστ, αλλά και ο ίδιος πιστεύει ότι τα καλύτερα γι’ αυτόν βρίσκονται μπροστά του…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ