Κάναντι : «Όνειρο του Σπανού η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας» (vid)

Κάναντι : «Όνειρο του Σπανού η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας» (vid)

Για τις στιγμές που έζησε στην Ελλάδα και στη Super League μίλησε ο προπονητής του Ατρομήτου Νταμίρ Κάναντι, εκφράζοντας τη χαρά του που ο Γιώργος Σπανός και οι άνθρωποι της ομάδας του Περιστερίου τον έπεισαν να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των κυανόλευκων.

Ικανοποιημένος για την απόφασή του να έρθει να εργαστεί στην Ελλάδα, παρουσιάστηκε ο Νταμίρ Κάναντι σε συνέντευξη σε ξένο μέσο. Ο Αυστριακός τεχνικός αποκάλυψε πως ενώ δεν είχε στόχο να έρθει στην χώρα μας, πείστηκε τελικά από το «πρέσινγκ» του Γιώργου Σπανού και πλέον νιώθει δικαιωμένος.

Παράλληλα, ο Κάναντι υπογράμμισε πως η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας αποτελεί τον μεγάλο στόχο του Ατρομήτου, όπως του έχει μεταφέρει και ο πρόεδρος του συλλόγου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νταμίρ Κάναντι:
«Δεν ήταν στα πλάνα μου να μετακομίσω στην Ελλάδα πέρυσι το καλοκαίρι, όμως η διοίκηση και ο πρόεδρος του Ατρόμητου με προσέγγισαν όπως έπρεπε και με τρόπο που τελικά δεν μπορούσα να πω όχι. Χαίρομαι που τελικά οι άνθρωποι της ομάδας με έπεισαν και κατάφερα να ζήσω αυτή την εμπειρία. Όνειρο είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, αυτό μου έχει μεταφέρει ο πρόεδρος και έχει επενδύσει πολλά προς αυτή την κατεύθυνση, στέκεται πάντα δίπλα στον σύλλογο.

Θετικές εντυπώσεις, ακόμα κι όταν τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά. Υπήρχαν και κακές στιγμές, όχι για τον Ατρόμητο, αλλά συνολικά για το άθλημα στην Ελλάδα, ορισμένες πολύ κακές στιγμές, όμως συνολικά το ελληνικό ποδόσφαιρο ήταν μια όμορφη εμπειρία πέρυσι για μένα. Οι Έλληνες περνάνε καλά με το ποδόσφαιρο».

Δείτε και το βίντεο που δημοσιεύτηκε στη σελίδα του Κάναντι στο Facebook:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ