Υπέγραψε ο Κάτσε

Υπέγραψε ο Κάτσε

Ο διεθνής Αλβανός χαφ έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιο. Πιθανότατα τη Δευτέρα στην Αθήνα.

Ο Έργκους Κάτσε δεν κατηφόρισε το Σάββατο στην Αθήνα. Το τυπικό μέρος, άλλωστε, έχει ολοκληρωθεί, αφού απέστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του, ώστε να προλάβει ο Παναθηναϊκός την προθεσμία που έληγε σήμερα (ήταν σε ισχύ το συμβόλαιο, όπως όλων των παικτών, έως 30/6), για την τροποποίηση και να μην θεωρείται η ανανέωση του δανεισμού του, ως μεταγραφή.

Διότι ο Κάτσε είναι 25 ετών και ως γνωστόν το «τριφύλλι» έχει δικαίωμα για μία μεταγραφή άνω των 23 ετών. Ο ταλαντούχος αμυντικός χαφ παραμένει στη Θεσσαλονίκη με τον ατζέντη του Νίκο Καγιούλη, ο οποίος ήρθε από τη Γερμανία. Οι δυο τους περιμένουν ειδοποίηση από τον Παναθηναϊκό, ώστε να κατηφορίσουν αν όχι την Κυριακή, τη Δευτέρα στην Αθήνα για κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες και κυρίως για να περάσει ο Κάτσε από εργομετρικά και ιατρικές εξετάσεις. Το ευχάριστο για τον Παναθηναϊκό και τον Δώνη, είναι ότι ο Κάτσε θα βρίσκεται από την πρώτη κιόλας μέρα στην προετοιμασία της ομάδας.

Οι αποδοχές του Κάτσε, που θα καλυφθούν από Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ θα αγγίζουν τις 350.000 ευρώ, ενώ θα υπάρχει και οψιόν αγοράς. Τον περασμένο Γενάρη ήταν 400.000 ευρώ, τώρα ενδεχομένως να έχει αυξηθεί λίγο.

Σε ό,τι αφορά τον Γιάννη Μυστακίδη, ο Παναθηναϊκός έφαγε άκυρο. Και δεν τίθεται πλέον θέμα τροποποίησης του συμβολαίου του που επίσης έχει ισχύ έως σήμερα. Είναι 24 ετών και δεν μπορεί να αποκτηθεί. Ο 24χρονος επιθετικός έχει καλή παρουσία στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ και ο Λουτσέσκου ζήτησε την παραμονή του, τουλάχιστον μέχρι να ολοκληρωθούν τα προκριματικά.

Στη Φλουμινένσε Λουτσιάνο

Ο Λουτσιάνο Νέβες δεν άργησε να βρει ομάδα. Ο Βραζιλιάνος, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστών κι έλυσε το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό, που δεν άντεχε το μεικτό κόστος σχεδόν 1,2 εκατ. ευρώ, θα συνεχίσει την καριέρα του στη Φλουμινένσε. Η ομάδα του Ρίο Ντε Τζανέριο ανακοίνωσε τον 25χρονο επιθετικό για τα επόμενα τρία χρόνια.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ