Επίσημο: Νέος πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός ο Μώραλης

Επίσημο: Νέος πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός ο Μώραλης

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός επισημοποίησε την αλλαγή στη θέση του προέδρου, με τον Γιάννη Μώραλη να αναλαμβάνει από σήμερα και τυπικά χρέη προέδρου της ομάδας του Μεγάλου Λιμανιού, αντί του Βαγγέλη Μαρινάκη. Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν τη σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου και μία ακόμα σημαντική αλλαγή, αφορά τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου. Ο […]

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός επισημοποίησε την αλλαγή στη θέση του προέδρου, με τον Γιάννη Μώραλη να αναλαμβάνει από σήμερα και τυπικά χρέη προέδρου της ομάδας του Μεγάλου Λιμανιού, αντί του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν τη σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου και μία ακόμα σημαντική αλλαγή, αφορά τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου. Ο Γιώργος Παύλου είναι πλέον ο νέος διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ αντί του Γιάννη Βρέντζου που κατείχε μέχρι χθες τη συγκεκριμένη θέση.

Η αναβάθμιση Παύλου

Ο Γιώργος Παύλου είναι απ’ τους πιο στενούς συνεργάτες του μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη κι έχει να επιδείξει πολύ σημαντικό έργο στην ομάδα του Πειραιά. Κανείς δεν πρέπει να ξεχνά πως είναι ο άνθρωπος που ασχολείται με τα τμήματα υποδομής του συλλόγου (σε όλες τις ηλικίες) κι αυτός που «έτρεξε» όλο το πρότζεκτ των ακαδημιών του συλλόγου.

Επίσης ο Παύλου ήταν ο υπεύθυνος του προπονητικού κέντρου των πρωταθλητών Ελλάδος στου Ρέντη και ο Μαρινάκης τον εμπιστεύεται απόλυτα. Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού ήθελε στη θέση του Βρέντζου ένα στέλεχος που θα μπορεί ν’ ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της θέσης και επέλεξε τον Γιώργο Παύλου.

Σε ότι αφορά τον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννη Βρέντζο, παραμένει στο Δ.Σ. ως σύμβουλος.

Αντιπρόεδρος ο Ευάγγελος Μπαταγιάννης

Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί πως ο νομικός, Ευάγγελος Μπαταγιάννης, είναι νέος αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού και μαζί με τον Δημήτρη Αγραφιώτη (επίσης αντιπρόεδρος στο νέο Δ.Σ.) θα εκπροσωπούν τους πρωταθλητές Ελλάδος στη σούπερ λίγκα. Ο Ευάγγελος Μπαταγιάνης έχει διατελέσει στο παρελθόν αντιπρόεδρος στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Ατρόμητος.

Σύμβουλος ο Κόκκαλης

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού, Σωκράτης Κόκκαλης παραμένει στο νέο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ, έχοντας θέση συμβούλου. Ο γιος του πρώην προέδρου των Πειραιωτών, Σωκράτης Κόκκαλης, παραμένει αντιπρόεδρος της ΠΑΕ. Την ίδια θέση διατήρησαν στο νέο Δ.Σ. ο Σάββας Θεοδωρίδης και ο Μιχάλης Κουντούρης.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, για την ανασυγκρότηση αυτού σε σώμα.

Η νέα σύνθεση του Δ.Σ. είναι:

Ιωάννης Μώραλης, Πρόεδρος Δ.Σ.
Σάββας Θεοδωρίδης, Αντιπρόεδρος
Σωκράτης Σ. Κόκκαλης, Αντιπρόεδρος
Μιχάλης Κουντούρης, Αντιπρόεδρος
Δημήτριος Αγραφιώτης, Αντιπρόεδρος
Ευάγγελος Μπαταγιάννης, Αντιπρόεδρος
Γεώργιος Παύλου, Διευθύνων Σύμβουλος
Σωκράτης Π. Κόκκαλης, Σύμβουλος
Λεωνίδας Θεοδωρακάκης, Σύμβουλος
Ιωάννης Βρέντζος, Σύμβουλος
Κωνσταντίνος Μπαρμπής, Σύμβουλος
Ανδρέας Νασίκας, Σύμβουλος
Αναστάσιος Τσούφης, Σύμβουλος
Χρήστος Μηστριώτης, Σύμβουλος

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ