Επανέρχεται στο προσκήνιο η Μπούρσασπορ για Βούκοβιτς

Επανέρχεται στο προσκήνιο η Μπούρσασπορ για Βούκοβιτς

Τουρκικά δημοσιεύματα φέρνουν και πάλι στην επικαιρότητα το ενδιαφέρον της Μπούρσασπορ για τον Σέρβο κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού, Γιάγκος Βούκοβιτς.

Ο 30χρονος Βούκοβιτς, βρίσκεται στο Ζέεφελντ μαζί ε την υπόλοιπη ομάδα του Ολυμπιακού και συμμετέχει κανονικά στοπ πρώτο σκέλος της καλοκαιρινής προετοιμασίας των ερυθρόλευκων υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς (αγωνίστηκε κόντρα στη Βάτενς), με τον Πορτογάλο να έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει στενά τον Σέρβο κεντρικό αμυντικό που δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2020.

Παρόλα αυτά όμως η θέση του στην ομάδα δεν είναι σίγουρη μια και οι Πειραιώτες αναμένεται να πουν το «ναι» αν φτάσει στα γραφεία τους μια οικονομική πρόταση για τον παίκτη. Μια πρόταση που ίσως έρθει μάλιστα από τη γειτονική Τουρκία στην οποία γνωρίζουν τον Βούκοβιτς από το πέρασμά του από την Κόνιασπορ (2014-2017). Αυτή τη φορά είναι η Μπούρσασπορ που φαίνεται να… αναθερμαίνει το ενδιαφέρον της για τον παίκτη και σύμφωνα με τουρκικά Μέσα, αναμένεται να καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτησή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ