Στον Μίχελ χρεώνεται το ναυάγιο της μεταγραφής Πούκι

Στον Μίχελ χρεώνεται το ναυάγιο της μεταγραφής Πούκι

Ο Φινλανδός σέντερ φορ, Τέεμου Πούκι υπέγραψε και ανακοινώθηκε από την αγγλική Νόριτς και ο Σλοβάκος τεχνικός διευθυντής χρεώνεται το ναυάγιο της μεταγραφής.

Ο Τέεμου Πούκι, ήταν ένας παίκτης που απασχολούσε για αρκετές μέρες τον ΠΑΟΚ και όλα έδειχναν πως οι προχωρημένες επαφές παίκτη και ομάδας θα οδηγούσαν σε… γάμο. Ο Φινλανδός σέντερ φορ όμως, ανακοινώθηκε από την αγγλική Νόριτς και στον Δικέφαλο του Βορρά έμειναν με τη… χαρά.

Αυτή η απροσδόκητη εξέλιξη, φαίνεται πως χρεώνεται στον Λούμπος Μίχελ ο οποίος με μια σειρά κακών χειρισμών κατάφερε να απομακρύνει τον παίκτη από τον ΠΑΟΚ. Πλέον ο ΠΑΟΚ αναγκαστικά και με τον χρόνο να τρέχει αμείλικτα θα στραφεί σε άλλες λύσεις.

Πιο εφικτή οικονομικά είναι αυτή του Πέδρο Κόντε, του Ισπανού φορ του ΠΑΣ Γιάννινα, αν και μεγάλος στόχος των ιθυνόντων του ΠΑΟΚ είναι ο Μάρκους Μπεργκ της Αλ Αΐν και πρώην του Παναθηναϊκού ο οποίος όμως έχει ιδιαίτερα υψηλό κασέ που αναμένεται να ανέβει ακόμα περισσότερο μετά τις καλές εμφανίσεις του Σουηδού με τα χρώματα της χώρας του στο εν εξελίξει Μουντιάλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ