Παναθηναϊκός : Αντεπίθεση το «Athens Alive», ραντεβού με Τσίπρα

Παναθηναϊκός : Αντεπίθεση το «Athens Alive», ραντεβού με Τσίπρα

Τη στιγμή που όλοι είναι σε αναμονή του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, οι εκπρόσωποι των εταιριών που αποτελούν το «Athens Alive», ετοιμάζουν ραντεβού με Τσίπρα.

Ο Ιούνιος είναι αλήθεια ότι δεν αποδείχθηκε τόσο καυτός όσο αναμενόταν. Έτρεξαν ορισμένα θέματα στον Παναθηναϊκό, ήρθε δηλαδή προπονητής, εξοφλήθηκαν οι παίκτες, προχώρησαν οι διαδικασίες για την αλλαγή του ιδιοκτησιακού, τακτοποιήθηκαν ορισμένες επείγουσες υποθέσεις σε ό,τι αφορά πιστωτές, αλλά μέχρις εκεί.

Ο μήνας που ξεκίνησε είναι σίγουρα πιο καυτός. Καταρχάς, βρισκόμαστε σε αναμονή του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, ο οποίος έρχεται για να σφραγίσει τη συμφωνία με τον Γιάννη Αλαφούζο και να περάσει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στα χέρια της «Pan Asia». Τώρα, όμως, διαρρέει ότι είναι στα σκαριά και συνάντηση των εκπροσώπων του «Athens Alive» με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα! Μία συνάντηση που ήταν προγραμματισμένο να γίνει εδώ και καιρό, αλλά καθυστερούσε λόγω υποχρεώσεων του Πρωθυπουργού.

Εκπρόσωποι των ξένων εταιριών-συμπαικτών του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, λοιπόν, αναμένονται στην Αθήνα τις προσεχείς ημέρες. Και θα συζητήσουν φυσικά για το πώς μπορεί να νομοθετηθεί, να προστατευθεί κι εν τέλει να υλοποιηθεί η επένδυση άνω του 1,1 δις ευρώ, που έχει στα πλάνα της η κοινοπραξία. Στο ραντεβού θα είναι φυσικά παρών και ο Γιαννακόπουλος και αυτό είναι πιθανό να πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη ή Παρασκευή. Έχει προηγηθεί, όπως είναι γνωστό, συνάντηση του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με τον Τσίπρα. Ο Γιαννακόπουλος, παράλληλα, αποκάλυψε πρόσφατα την πρόθεση του Πρωθυπουργού να μετατρέψει τη Διπλή Ανάπλαση από Λεωφόρο-Βοτανικό σε Λεωφόρο-ΟΑΚΑ.

Να θυμίσουμε ότι ένα από τα μεγαλύτερα αγκάθια είναι ο συντελεστής δόμησης. Τώρα είναι στο 0,4, η κοινοπραξία ήθελε διπλασιασμό, αλλά αυτό μοιάζει ανέφικτο, γι’ αυτό εξετάζουν το ενδεχόμενο να τα βρουν κάπου στη μέση και να διαπιστώσουν αν υπάρχει δυνατότητα να αποκρούσουν στο ΣτΕ οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει.

Την Παρασκευή φυσικά είναι και η ΓΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Εκεί που θα προκηρυχθεί ΑΜΚ ύψους 20 εκατ. ευρώ. Μία αύξηση καθαρά «φωτογραφική» για τον Πιεμπονγκσάντ. Ο Ταϊλανδός θα έρθει σύντομα στην Ελλάδα, θα μιλήσει με τον Αλαφούζο για τα αποτελέσματα των ελέγχων, θα τακτοποιήσουν λογικά διάφορες εκκρεμότητες, ενώ θα έχει επαφή και αυτός με κυβερνητικά στελέχη για επιχειρηματικά σχέδια εκτός ποδοσφαίρου. Προς το παρόν δεν φαίνεται κάποιο εμπόδιο και πλέον το ζητούμενο είναι να εμφανιστούν τα χρήματα και να περάσει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στα χέρια της «Pan Asia».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ