«Μεταξύ Ελλάδας και Βολιβίας ο Λεσκάνο»

«Μεταξύ Ελλάδας και Βολιβίας ο Λεσκάνο»

Ο Παραγουανός επιθετικός Χαβιέρ Μπενίτο Λεσκάνο δεν θα συνεχίσει στην Άγκουιλα την καριέρα του και βρίσκεται κοντά σε ομάδα από την Ελλάδα και τη Βολιβία σύμφωνα με δημοσίευμα.

Ο Χαβιέρ Μπενίτο Λεσκάνο τόνισε σε δηλώσεις του πως δεν πρόκειται να συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα του Ελ Σαλβαδόρ και την Άγκουιλα, όπου αγωνιστηκε τα τελευταία δύο χρόνια.

Συγκεκριμένα, ο Παραγουανός επιθετικός ανέφερε πως θα αποχωρήσει από την ομάδα του Ελ Σαλβαδόρ, καθώς έχει προτάσεις από συλλόγους στην Ελλάδα και τη Βολιβία και ότι τις επόμενες μέρες θα αποφασίσει σε ποια από τις δύο θα συνεχίσει.

Ο Λεσκάνο δεν μίλησε για καμία ομάδα με το όνομα της, παρόλα αυτά φέρεται να βρίσκεται κοντά τόσο σε ομάδα της Βολιβίας, αλλά και από την χώρα μας, την οποία όμως δεν κάνει γνωστή. Επίσης ο Παραγουανός τόνισε πως από την Αγκουιλα θα αποχωρήσει έχοντας μόνο φίλους και ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα, απλά ήθελε να αλλάξει παραστάσεις.

Ο Λεσκάνο είναι 28 χρονών αγωνίζεται ως επιθετικός και έχει γεννηθεί στη Σάντα Μαρία στην Παραγουάη. Το 2011 αγωνίστηκε στην Εσπόλι, ενώ έχει περάσει επίσης από την Πασακίνα και τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στην Αγκουιλα. Όλα τα χρόνια της καριέρας του αγωνίζεται στη Νότια και Κεντρική Αμερική.

https://www.youtube.com/watch?v=1XOH0Wkz1JE

https://www.youtube.com/watch?v=n8LMXE_3DrI

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ