Τελάντερ : Θετικός για νέο διακανονισμό αρκεί να πάρει άμεσα την πρώτη δόση

Τελάντερ : Θετικός για νέο διακανονισμό αρκεί να πάρει άμεσα την πρώτη δόση

Ο Δανός δεν θα ζητήσει αφαίρεση βαθμών, αν δει έστω και καθυστερημένα μέρος των χρημάτων που του οφείλονται.

Ο Ράσμους Τελάντερ προσέφυγε γι’ άλλη μία φορά κατά του Παναθηναϊκού, αφού οι οφειλές προς τον Δανό αγγίζουν τις 420.000 ευρώ. Οι «πράσινοι» δεν κατέβαλαν τη δόση των 46.000 ευρώ που ήταν προγραμματισμένη για τις 6 Νοεμβρίου, όπως οριζόταν από τον διακανονισμό, με αποτέλεσμα ο Τελάντερ να προσφύγει ζητώντας όλο το ποσό.

Ωστόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν πως τις τελευταίες μέρες έχει υπάρξει απευθείας επαφή του Παναθηναϊκού με την πλευρά του παίκτη προκειμένου να έρθουν σε νέο διακανονισμό και να μην κινδυνεύσει άμεσα η ομάδα με αφαίρεση βαθμών, αφού η υπόθεση είναι προγραμματισμένη να συζητηθεί στις 29 Νοεμβρίου.

Ο παίκτης, πάντως, στις επαφές που έγιναν με την ΠΑΕ δείχνει διατεθειμένος και πάλι να μην τραβήξει το θέμα στα άκρα, αρκεί να λάβει την πρώτη δόση, έστω και καθυστερημένα.

Ο Τελάντερ έχει αναφέρει προς τον Παναθηναϊκό πως θα αποσύρει την προσφυγή, αν μπουν οι 46.000 ευρώ που του οφείλονται από την προηγούμενη δόση και σε περίπτωση που αυτό συμβεί, τότε θα καθίσει στο τραπέζι των συζητήσεων για νέο διακανονισμό.

Ωστόσο, παραμένει αμφίβολο αν θα βρεθούν ακόμα και αυτές οι 46.000 ευρώ για να δοθούν στον Τελάντερ, με τον Παναθηναϊκό πάντως να έχει βάλει σε προτεραιότητα τις οφειλές προς πρώην ποδοσφαιριστές του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ