Σιμόες : «Θέλω να μείνω για πολλά χρόνια στην ΑΕΚ»

Σιμόες : «Θέλω να μείνω για πολλά χρόνια στην ΑΕΚ»

Ο Πορτογάλος μεσοαμυντικός της ΑΕΚ, τόνισε πως είναι σε διαδικασία συζητήσεων με τους ιθύνοντες των "κιτρινόμαυρων" για την υπογραφή νέου συμβολαίου

Ο Πορτογάλος μέσος της ΑΕΚ, Αντρέ Σιμόες παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της σούπερ λιγκ, με τον άσο των «κιτρινόμαυρων» ν’ απαντά σε ερωτήσεις φιλάθλων.

Αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι η επιθυμία που εξέφρασε ο Σιμόες, για παραμονή στην ομάδα του με υπογραφή νέου συμβολαίου.

«Θα ήθελα να μείνω ακόμα πολλά χρόνια και μιλάμε με την ομάδα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Σιμόες και πρόσθεσε. «Θα προτιμούσα, αν κάποια στιγμή φύγω από την ΑΕΚ, να φύγω και από την Ελλάδα. Η επιθυμία μου είναι να παίξω στο νέο γήπεδο.

Ονειρεύομαι να ακούσω τον ύμνο της ΑΕΚ στο δικό μας γήπεδο. Η σχέση μου με τους φιλάθλους της ΑΕΚ είναι πολύ καλή. Πριν ακόμα υπογράψω στην ΑΕΚ με προέτρεπαν να έρθω εδώ και συνεχίζουν να με στηρίζουν και στις καλές αλλά και στις κακές στιγμές. Εχουμε μια σχέση αλληλοσεβασμού.

Όνειρό μου από παλιά ήταν να παίξω στο ισπανικό πρωτάθλημα, αλλά αυτή τη στιγμή το μόνο που με απασχολεί είναι να πετύχω τους στόχους μας με την ομάδα της ΑΕΚ και είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στις εδώ υποχρεώσεις μου».

«Έχουμε μεγάλο ρόστερ»

Ο Αντρέ Σιμόες ρωτήθηκε για το ρόστερ της ΑΕΚ και αν μπορεί ν’ αντέξει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, με τον Πορτογάλο μέσο να υποστηρίζει. «Εχουμε ένα πολύ μεγάλο ρόστερ, αν και το τελευταίο διάστημα προέκυψαν οι σημαντικές απουσίες με τους τραυματισμούς του Πέτρου και του Γιάκομπ.

Στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ καταφέραμε από κοινού να καλύψουμε το κενό του Μάνταλου και πήραμε τη νίκη. Το ίδιο πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε και να καλύψουμε τις απουσίες ψάχνοντας λύσεις μέσα από την ομάδα».

Ο μέσος των «κιτρινόμαυρων» έκανε και μια αναδρομή στα χρόνια που είναι αυτός στην ΑΕΚ, λέγοντας πως η ομάδα του έκανε βήματα προόδου.

«Aυτό που διαπιστώνω είναι ότι η ομάδα μου εξελίσσεται βήμα – βήμα και κάθε χρόνο γίνεται καλύτερη. Την πρώτη χρονιά που επιστρέψαμε κατακτήσαμε το Κύπελλο, τη δεύτερη πήραμε την πρώτη θέση στα πλέι οφ και το δικαίωμα συμμετοχής στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και τώρα την τρίτη μας χρονιά επιστρέψαμε στην Ευρώπη και είμαστε σε πολύ καλή θέση στο πρωτάθλημα.

Το σημαντικό ότι αντιμετωπίζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Και προσωπικά κάθε φορά νιώθω ότι είμαι όλο και περισσότερο μέλος αυτής της οικογένειας».

Ο Σιμόες είχε μόνο καλά λόγια να πει για τη ζωή στην Αθήνα, τονίζοντας για τη ζωή στην πρωτεύουσα. «Είναι τέλεια. Ζω εδώ και δυόμισι χρόνια εδώ, η κόρη μου θα γεννηθεί εδώ και όλοι οι φίλοι μου με επισκέπτονται συχνά και τους αρέσει πολύ».

Ερωτηθείς τέλος για το ματς που έχει μείνει «χαραγμένο» στη μνήμη του, ανέφερε το φετινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, που η «Ένωση» επικράτησε με 3-2.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ