ΠΑΟΚ : Ανεβαίνει Ολλανδία ο Ουάρντα

ΠΑΟΚ : Ανεβαίνει Ολλανδία ο Ουάρντα

Ο Αμρ Ουάρντα θα βρεθεί μαζί με την αποστολή του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας που θα γίνει στο Όστενμπεργκ. Ο Αιγύπτιος άσος ειδοποιήθηκε πως η άδεια του θα είναι σε ισχύει μέχρι τα τέλη της προσεχής εβδομάδας.

Μετά τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και ο Αμρ Ουάρντα θα είναι στην αποστολή του ΠΑΟΚ για την Ολλανδία προκειμένου να γίνει στο Όστενμπεργκ το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας.

Στον Αιγύπτιο άσο δόθηκε ακριβώς η ίδια άδεια με του Σέρβου επιθετικού η οποία λήγει στα τέλη της εβδομάδας, προκειμένου να ενσωματωθεί και αυτός με την ομάδα. Ο Ουάρντα θέλει να δοκιμάσει την τύχη του στο Δικέφαλο καθώς θέλει να είναι μέλος μιας ισχυρής ομάδας που χτίζει ο Λουτσέσκου στο Χορστ.

Ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός για τον οποίο έχουν δείξει ενδιαφέρον αρκετές ομάδες θα είναι στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, παρά το γεγονός ότι οι θέσεις ξένων δεν περισσεύουν. Με τον ερχομό του Ουάρντα, ο Μυστακίδης θα λογίζεται ως δεύτερη λύση μπροστά, αφού ο Κουλούρης θα πάει δανεικός στον Ατρόμητο τις επόμενες ημέρες. Αυτός θα είναι για την ώρα ο προγραμματισμός εκτός και αν προκύψει ομάδα που θα πληρώσει τη ρήτρα των 5 εκατομμυρίων ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιό του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ