Άρης : Υπογράφουν Παυλίδης – Αναγνωστόπουλος

Άρης : Υπογράφουν Παυλίδης – Αναγνωστόπουλος

Οι δυο ποδοσφαιριστές αναμένεται να επισημοποιήσουν την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον Άρη.

Το νέο του τριετές συμβόλαιο με τον Άρη αναμένεται να υπογράψει σήμερα ο Μπάμπης Παυλίδης. Ο Έλληνας μέσος έχει συμφωνήσει σε όλα με τους διοικούντες την ΠΑΕ και απομένουν μόνο τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Ακόμα, σήμερα επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη και ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος. Ο Έλληνας τερματοφύλακας δεν έχει υπογράψει ακόμα το νέο του συμβόλαιο, όμως, θεωρείται σίγουρο ότι θα συνεχίσει στο Κλεάνθης Βικελίδης και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο ίδιος, μάλιστα, έστειλε το δικό του μήνυμα με ανάρτηση στο Instagram. «Πίσω στην δουλειά, έτοιμος για την νέα χρονιά», ανέγραψε χαρακτηριστικά.

Σε δυο γκρουπ τα εργομετρικά

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα περάσουν σήμερα και αύριο από τις απαραίτητες εργομετρικές εξετάσεις, ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας. Οι παίκτες έχουν χωριστεί σε δυο γκρουπ, ενώ οι εξετάσεις διεξάγονται υπό την επίβλεψη του γιατρού του Άρη, Βαγγέλη Πανταζή. Ακόμα, την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση, στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Λόλα στην Σουρωτή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ