Εποχή Ματιάσεβιτς στην ΑΕΚ

Εποχή Ματιάσεβιτς στην ΑΕΚ

Έρχεται σήμερα στην Αθήνα και πιάνει δουλειά ο νέος αθλητικός διευθυντής της Ένωσης.

Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει σήμερα για την ΑΕΚ όσον αφορά στο μεταγραφικό κομμάτι και γενικότερο στον τρόπο λειτουργίας της ομάδας, μιας και οι Κιτρινόμαυροι αναμένεται να επισημοποιήσουν την συμφωνία τους με τον Βλαντιμίρ Ματιάσεβιτς, προκειμένου ο Σέρβος να αναλάβει χρέη αθλητικού διευθυντή. Συνεχίζοντας στην ΑΕΚ το πετυχημένο έργο του στην Τσουκαρίτσκι, από το ίδιο πόστο.

ΑΕΚ και Ματιάσεβιτς τα έχουν βρει σε όλα, με τον Σέρβο πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας να έρχεται σήμερα για να σηκώσει μανίκια. Έχοντας ήδη συζητήσει τόσο με τον Δημήτρη Μελισσανίδη όσο και με τους υπόλοιπους ανθρώπους της ΠΑΕ, για τα ζητήματα που πρέπει να τρέξουν. Τα οποία είναι… μπόλικα.

Από σήμερα λοιπόν η ΑΕΚ θα μπει σε έναν νέο δρόμο αναφορικά με τον μεταγραφικό της σχεδιασμό, που θα τρέχει υπό τον Ματιάσεβιτς και με την ενεργή συμμετοχή φυσικά και του Νίκου Λυμπερόπουλου. Που παραμένει κανονικά στο πόστο του τεχνικού διευθυντή. Με την προσθήκη του Ματιάσεβιτς να στοχεύει στην ενδυνάμωση του μεταγραφικού τιμ του Δικεφάλου, που φορτσάρει για τουλάχιστον τρεις προσθήκες στο προσεχές διάστημα.

Πέρα από το θέμα του Πόνσε που στην ΑΕΚ φιλοδοξούν να κλείσει άμεσα, η Ένωση κινείται για έναν εξτρέμ αλλά και έναν μέσο, με στόχο και οι τρεις παίκτες να βρεθούν το συντομότερο στην Πολωνία. Προκειμένου να ενσωματωθούν στην αποστολή που σήμερα αναχωρεί για το Κίελτσε, ξεκινώντας από τις οδηγίες του Μαρίνου Ουζουνίδη το χτίσιμο για τη σεζόν που ξεκινά και η οποία θα είναι ιδιαίτερα απαιτητική για την πρωταθλήτρια Ελλάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ