ΠΑΟΚ : Μοναχικός και χωρίς λόγο στα μεταγραφικά ο Μίχελ

ΠΑΟΚ : Μοναχικός και χωρίς λόγο στα μεταγραφικά ο Μίχελ

Ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ, δείχνει απόμακρος από τη στιγμή που πήγε στην Ολλανδία. Αποφεύγει να μιλήσει για τα μεταγραφικά της ομάδας τα οποία όπως δείχνουν οι εξελίξεις χειρίζεται αποκλειστικά ο Γιώργος Σαββίδης.

Ο Λούμπος Μίχελ, τις τελευταίες ημέρες, βρίσκεται στο Χορστ, στο πλευρό του Ράζβαν Λουτσέσκου και των παικτών του ΠΑΟΚ. Ο Σλοβάκος παράγοντας από την πρώτη στιγμή που «ανέβηκε» Ολλανδία δείχνει κάπως απόμακρος. Αποφεύγει να μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου και είναι σε μια γωνιά του γηπέδου παρακολουθώντας τις προπονήσεις.

Ο αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου τις τελευταίες ώρες δέχθηκε αρκετή πίεση για να μιλήσει και εξηγήσει στον κόσμο της ομάδας, γιατί υπάρχει αυτή η μεγάλη καθυστέρηση στα μεταγραφικά θέματα της ομάδας. Γιατί χάθηκε ο Τεέμου Πούκι που μέχρι προχθές ήταν στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας του ΠΑΟΚ για τη θέση του επιθετικού. Γιατί ακόμα δεν έχει κλείσει δεύτερος επιθετικός, αλλά και τι θα γίνει με τον Βέρνμπλουμ, αλλά και με αριστερό μπακ.

Ο Λούμπος Μίχελ είναι διαρκώς μ’ ένα φάκελο, αλλά και με το κινητό ανά χείρας περιμένοντας να μάθει και ο ίδιος, τις επαφές που έχει κάνει ο Γιώργος Σαββίδη με εκπροσώπους παικτών. Πλέον, ο παράγοντας του Δικεφάλου μετά τα λάθη που έκανε, όπως με την περίπτωση του Γιαννούλη θα έχει δευτερεύοντα ρόλο στα μεταγραφικά θέματα της ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ