Παναθηναϊκός : Επιστροφή στο Κορωπί με εργομετρικά και ξένους

Παναθηναϊκός : Επιστροφή στο Κορωπί με εργομετρικά και ξένους

Πρώτη συγκέντρωση για το τριφύλλι εν όψει της σεζόν 2018/19, με τους ξένους ποδοσφαιριστές να δίνουν το «παρών». Με εργομετρικά και εξετάσεις το «μενού» της Δευτέρας.

Ολοκληρώθηκε η πρώτη συγκέντρωση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Παναθηναϊκού εν όψει της νέας σεζόν, με τους πράσινους να μεταβαίνουν στο Κορωπί για τις καθιερωμένες εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις, οι οποίες συνηθίζεται ν’ «ανοίγουν» την «αυλαία» της προετοιμασίας.

Στο Κορωπί βρέθηκαν όλοι οι ξένοι του τριφυλλιού, με εξαίρεση τον Ουσμάν Κουλιμπαλί, που θα μεταβεί στην Ελλάδα στα μέσα της εβδομάδας ώστε να συζητήσει το ενδεχόμενο παραμονής του, αλλά και τον Ρόμπιν Λουντ, το συμβόλαιο του οποίου έχει εκπνεύσει και το μέλλον του είναι ακόμη «στον αέρα».

Οι εργομετρικές εξετάσεις θα συνεχιστούν και αύριο το απόγευμα, με την πρώτη προπόνηση του ρόστερ να έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη, όπου υπολογίζεται και η παρουσία του Γιώργου Δώνη, με τον Έλληνα τεχνικό να υπογράφει το συμβόλαιό του με το τριφύλλι (σήμερα ή αύριο) ώστε να κλείσει και επισήμως η υπόθεσή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ