«Ο Ολυμπιακός ετοιμάζει πρόταση για τον Γουίλιαν Αράο» (vids)

«Ο Ολυμπιακός ετοιμάζει πρόταση για τον Γουίλιαν Αράο» (vids)

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Βραζιλία, οι Ερυθρόλευκοι ενδιαφέρονται για τον μέσο της Φλαμένγκο και το επόμενο διάστημα θα καταθέσουν πρόταση για την απόκτησή του.

Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Βραζιλιάνος Γουίλιαν Αράο, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν τα ρεπορτάζ από την Λατινική Αμερική.

Πρόκειται για τον κεντρικό χαφ της Φλαμένγκο, με την οποία ο 25χρονος άσος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2019. Ο Γουίλιαν Αράο μπορεί να αγωνιστεί επίσης με την ίδια ευκολία τόσο ως αμυντικός μέσος όσο και στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής.

Στο εν εξελίξει Μπραζιλεϊράο, που έχει διακοπεί λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου, έχει πραγματοποιήσει 4 συμμετοχές και έχει δώσει μία ασίστ. Παράλληλα, έπαιξε σε 3 παιχνίδια του Κόπα Λιμπερταδόρες.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Fox Sports, Λουτσιάνο Καλχέιρος, οι Ερυθρόλευκοι ενδιαφέρονται για τον Βραζιλιάνο και μέσα στο επόμενο διάστημα θα καταθέσουν πρόταση στην Φλαμένγκο για την απόκτησή του. «Ο Ολυμπιακός από την Ελλάδα, ενδιαφέρεται για τον Γουίλιαν Αράο. Οι Έλληνες αναμένεται να κάνουν πρόταση τις επόμενες μέρες», αναφέρει χαρακτηριστικά στο τιτίβισμά του.

Εκτός από την Φλαμένγκο, που τον απέκτησε το καλοκαίρι του 2016 ως ελεύθερο, στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες των Μποταφόγκο, Κορίνθιανς και Τσαπεκοένσε.

Δείτε τον εν δράσει:

https://www.youtube.com/watch?v=FZHH2N91JBs

https://www.youtube.com/watch?v=SVB_B_bHCj8

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ