Αλμπάνης : «Μπορούμε να επαναλάβουμε την περυσινή σεζόν»

Αλμπάνης : «Μπορούμε να επαναλάβουμε την περυσινή σεζόν»

Τι είπε το νέο απόκτημα της ΑΕΚ κατά την αναχώρηση της ομάδας.

Ο Χρήστος Αλμπάνης μίλησε κατά την αναχώρηση της ΑΕΚ για Πολωνία για τους στόχους του με την νέα του ομάδα, τις πρώτες μέρες στο καινούργιο του περιβάλλον, αλλά και το κατά πόσο η Ένωση μπορεί να κατακτήσει ξανά τον τίτλο.

Αναλυτικά ο Αλμπάνης είπε:

«Ξεκινάμε την σκληρή δουλειά για να φέρουμε εις πέρας τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα στο Κύπελλο, στην Ευρώπη και στο πρωτάθλημα Ελλάδος. Προσωπικά, νιώθω ιδιαίτερη τιμή και χαρά να βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα. Οι φιλοδοξίες και οι απαιτήσεις είναι ιδιαιτέρως υψηλές, θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί με την ελπίδα να πάνε όλα καλά».

Για  τις πρώτες του εντυπώσεις από τα Σπάτα και το κλίμα που επικρατεί:

«Το κλίμα στα Σπάτα είναι εξαιρετικό. Υπάρχουν πολλοί Έλληνες παίκτες, όπως επίσης και η παρουσία του προπονητή μας, με βοηθούν όλα αυτά για να εγκλιματιστώ πάρα πολύ γρήγορα. Όλοι μου φέρονται όμορφα, σε αυτό έχουν συμβάλλει και τα παιδιά αλλά και όλοι οι παράγοντες γύρω από την ομάδα. Νιώθω πραγματικά σαν το σπίτι μου».

Για το αν η ΑΕΚ μπορεί να επαναλάβει την περσινή σεζόν:

«Φυσικά και είναι εφικτό. Υπάρχει το υλικό, υπάρχει και η διάθεση που πιστεύω θ’ αποτυπωθεί μέσω της δουλειάς που θα γίνει στην Πολωνία. Η ομάδα είναι άλλωστε υποχρεωμένη να πρωταγωνιστεί. Οι στόχοι που έχουμε θέσει εξ αρχής είναι ξεκάθαροι. Θα δώσουμε ο καθένας το καλύτερο δυνατό για να επιτευχθούν».

Για τους προσωπικούς του στόχους:

«Πηγαίνοντας σε μία μεγάλη ομάδα ο ανταγωνισμός μεγαλώνει. Οι απαιτήσεις είναι μεγαλύτερες. Για μένα είναι μία καινούρια εμπειρία, ευελπιστώ να βρω τον δρόμο μου και μέσω της ομάδας ν’ αναδειχθώ και εγώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ