«Την Τετάρτη στη Ρώμη ο Προτό, υπογράφει στη Λάτσιο για τρία χρόνια»

«Την Τετάρτη στη Ρώμη ο Προτό, υπογράφει στη Λάτσιο για τρία χρόνια»

Ο Βέλγος πορτιέρο θα βρεθεί τις επόμενες ημέρες στην «αιώνια πόλη» για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στην ιταλική ομάδα.

Μόνο τα τυπικά απομένουν πλέον για να ανακοινωθεί και επίσημα η μεταγραφή του Σίλβιο Προτό στη Λάτσιο. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα, ο έμπειρος πορτιέρο την Τετάρτη αναμένεται να ταξιδέψει στη Ρώμη, για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους Λατσιάλι.

Ο 35χρονος τερματοφύλακας ουσιαστικά θα είναι ο «μέντορας» του Θωμά Στρακόσια, με τη διοίκηση της Λάτσιο να ποντάρει πολλά στην εμπειρία του Προτό. Οι άνθρωποι της ιταλικής ομάδας θεωρούν ότι ο Βέλγος πορτιέρο μπορεί να βοηθήσει τον Στρακόσια να βελτιωθεί και να εξελίξει το ταλέντο του. Αλλωστε, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι Ιταλοί, ο Στρακόσια είναι αυτός που λογίζεται ως βασικός για τη νέα σεζόν.

Ο Προτό αναμένεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με την ομάδα της «αιώνιας πόλης» και όπως όλα δείχνουν θα ολοκληρώσει την καριέρα του στη Λάτσιο. Την περσινή σεζόν ο Βέλγος γκολκίπερ πραγματοποίησε 30 συμμετοχές με τα χρώματα του Ολυμπιακού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ