ΠΑΟΚ – Νόρτζελαντ 1-2

ΠΑΟΚ – Νόρτζελαντ 1-2

Ο ΠΑΟΚ εμφάνισε και πάλι αμυντικές αλλά και επιθετικές αδυναμίες κόντρα στην πιο έτοιμη Νόρτζελαντ και βρέθηκε να χάνει 2-0. Καλύτερή η εικόνα του ΠΑΟΚ στο δεύτερο μέρος που μείωσε με γκολ του Κουλούρη στο τελικό 2-1.

Ο ΠΑΟΚ έχασε με 2-1 από τη Νόρτζελαντ στο 3ο φιλικό της φετινής του προετοιμασίας, δείχνοντας ότι θέλει πολύ δουλειά ακόμη για να είναι έτοιμος για το πρώτο ματς με τη Βασιλεία για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League στις 24 Ιουλίου.

Ο Δικέφαλος όπως και το 2-2 με την Άντερλεχτ έδειξε δύο διαφορετικά πρόσωπα: στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καθόλου καλός και έκανε πολλά λάθη στην άμυνα και βρέθηκε να χάνει με 2-0, ενώ στο 2ο μέρος τα πήγε συγκριτικά καλύτερα, είχε 2-3 καλές στιγμές και πέτυχε και ένα γκολ με τον Κουλούρη με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό 2-1.

Η Νόρτζελαντ πίεσε από το ξεκίνημα του αγώνα και μόλις στο 6’ προηγήθηκε με 1-0 με τον Όλσεν, μετά από αδράνεια της άμυνας.

Ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να γίνει απειλητικός και οι Δανοί έλεγχαν το παιχνίδι συνεχίζοντας να πιέζουν ψηλά. Έτσι στο 31’ έκαναν και το 2-0 μετά από τραγικό λάθος γύρισμα του Μιχόγιεβιτς προς τον Ρέι, με τον Ντονιόχ να κλέβει την μπάλα και να σκοράρει για 2η φορά.

Η πρώτη καλή στιγμή για τον Δικέφαλο στο πρώτο μέρος ήταν μια κεφαλιά του Μυστακίδη στο 37’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Πέλκα, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Η καλύτερη ευκαιρία για να μειώσει ο ΠΑΟΚ ήταν στο 45’ όταν μετά από γύρισμα του Μυστακίδη από δεξιά, ο Σάκχοφ έπιασε ένα καλό σουτ, αλλά η μπάλα απομακρύνθηκε σε κόρνερ μπροστά από την εστία των Δανών.

Στο δεύτερο ημίχρονο η 11άδα που παρέταξε ο Λουτσέσκου τα πήγε καλύτερα.

Στο 53′ ένα σουτ του Μπαλογιάννη από αριστερά απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Νόρτζελαντ, όπως μπλόκαρε την μπάλα και σε ένα σουτ του Κουλούρη στο 62’.

Στο 75’ ήρθε το γκολ για τον ΠΑΟΚ: ο Λημνιός έκανε σέντρα από δεξιά, ο Ενρίκε πήρε την κεφαλιά στρώνοντας την μπάλα στον Κουλούρη και αυτός από κοντά μείωσε σε 2-1.

Στο 78’ ένα μακρινό σουτ του Μπίσεσβαρ δεν ανησύχησε τους Δανούς και παρότι ο Δικέφαλος πίεσε ως το τέλος για την ισοφάριση δεν τα κατάφερε.

Στο πρώτο ημίχρονο για τον ΠΑΟΚ έπαιξαν οι: Ρέι, Βιεϊρίνια, Κίτσιου, Κρέσπο, Μιχόγεβιτς, Μαουρίσιο, Σάκχοφ, Πέλκας, Λημνιός, Λάμπρου και Μυστακίδης.

Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν οι: Γλύκος, Μάτος, Βαρέλα, Μαλεζάς, Μπαλογιάννης, Χαρίσης, Κάνιας, Πέλκας (63’ Λημνιός), Μπίσεσβαρ, Ενρίκε, Κουλούρης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ