Η παρουσία Πιεμπονγκσάντ στη ΓΣ και η Συμμαχία

Η παρουσία Πιεμπονγκσάντ στη ΓΣ και η Συμμαχία

Ο Παϊρότζ έρχεται την Τρίτη για να τελειώσει τη δουλειά, είναι πιθανό να εκπροσωπηθεί στη ΓΣ, αλλά σίγουρα θα έχει στελέχη της εκεί, έτοιμα για μάχη, η Παναθηναϊκή Συμμαχία.

Ο Πιτ Πιεμπονγκσάντ και ο Τζακ Σρίσουμριντ τρέχουν τις διαδικασίες για την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος και την Τρίτη περιμένουν και το «κεφάλι», τον Παϊρότζ για να τελειώσει η δουλειά.

Ο γιος και ο στενός συνεργάτης του Ταϊλανδού επιχειρηματία στο διάστημα της τριήμερης παραμονής του στην Αθήνα έχουν ήδη ενημερωθεί για τον οικονομικό και νομικό έλεγχο, ενώ είχαν επαφή τόσο με τον τεχνικό διευθυντή Νίκο Νταμπίζα όσο και με τον οικονομικό διευθυντή του Παναθηναϊκού Γιώργο Στάμο. Με τον τελευταίο φυσικά συζήτησαν για τις υποχρεώσεις της ομάδας, αλλά και τις εξελίξεις με τη ΓΣ που έχει οριστεί για την ερχόμενη Παρασκευή (14.00 στα γραφεία της ΠΑΕ).

Εκεί, όπου δεν αποκλείεται να δώσει το παρών ο Παϊρότζ ή έστω ο δικηγόρος του στην Ελλάδα. Πριν τη συνέλευση φυσικά, ο εκπρόσωπος της «Pan Asia» θα έχει συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο για να διευθετήσουν το τι βάρος των χρεών θα επωμιστεί ο καθένας. Αν και λογικά αυτό πρέπει ήδη να το έχουν ξεκαθαρίσει. Σε κάθε περίπτωση, αυτό που επιθυμεί ο Αλαφούζος είναι να βάλει το συντομότερο η «Pan Asia» τα 20 εκατ. ευρώ. Γι’ αυτό κι όπως λένε στην ΠΑΕ δεν θα δοθεί δικαίωμα προτεραιότητας σε παλιούς μετόχους, για να μην χαθεί χρόνος.

Αίτημα, ωστόσο, για να παραβρεθεί στη ΓΣ έχει αποστείλει η Παναθηναϊκή Συμμαχία. Στελέχη της θέλουν να δώσουν το παρών και φυσικά δεν μπορεί να τους το αρνηθεί κανείς. Είναι αντιληπτό, βέβαια, ότι μετά το εξώδικο που απέστειλε στη Συμμαχία η ΠΑΕ, αξιώνοντας 115.000 ευρώ, το κλίμα δεν θα είναι και ιδιαίτερα φιλικό…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ