Παναθηναϊκός : Μαζί στη Γενική Συνέλευση Αλαφούζος και Πιεμπονγκσάντ

Παναθηναϊκός : Μαζί στη Γενική Συνέλευση Αλαφούζος και Πιεμπονγκσάντ

Οι Γιάννης Αλαφούζος και Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ θα βρίσκονται μαζί στη Γενική Συνέλευση της Παρασκευής, όπου θα προκηρυχθεί η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 20 εκατ. ευρώ.

Οι επαφές των ανθρώπων του Παναθηναϊκού με τον Πιτ Πιεμπονγκσάντ συνεχίζονται, μιας και ο γιος του Παϊρότζ βρίσκεται στην Αθήνα από την Παρασκευή. Ο Πιτ μαζί με τον ο Τζακ Σρίσουμριντ τρέχουν τις διαδικασίες για την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος και την Τρίτη περιμένουν και τον Παϊρότζ για να τελειώσει η δουλειά.

Ο Πιτ μαζί με τον Σρισουμρίντ είχαν επικοινωνία με τον νυν ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός συζητώντας για τον οικονομικό έλεγχο της Deloitte, τον νομικό έλεγχο, αλλά και πώς θα γίνει το «μοίρασμα» των χρεών μεταξύ του Αλαφούζου και του πρότζεκτ της Pan Asia, σύμφωνα με πληροφορίες.

Οι Γιάννης Αλαφούζος και Παϊρότζ Πιεμπογκσαντ αναμένεται άμεσα να διευθετήσουν τις τελικές εκκρεμότητες και να παρουσιαστούν μαζί στη Γενική Συνέλευση της Παρασκευής, κατά την οποία θα προκηρυχτεί η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου 20 εκατ. ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ