Λάμπρου vs Λημνιός : Το προβάδισμα ο Λάμπρου

Λάμπρου vs Λημνιός : Το προβάδισμα ο Λάμπρου

Μεγάλη είναι η «μάχη» για μια θέση στον ήλιο... μεταξύ των Λάζαρο Λάμπρου και Δημήτρη Λημνιού. Το προβάδισμα για την ώρα έχει ο Κατερινιώτης επιθετικός και έπεται συνέχεια στο Όστεμπεργκ.

Μια άτυπη «μάχη» έχουμε μεταξύ δύο ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ για το ποιος θα κερδίσει το εισιτήριο παραμονής για τη νέα χρονιά. Το ένα εισιτήριο διεκδικούν οι Λάζαρος Λάμπρου και Δημήτρης Λημνιός. Ο πρώτος έρχεται για να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ράζαν Λουτσέσκου, έχοντας μια γεμάτη χρονιά με τον Πανιώνιο 22 εμφανίσεις (1.579′) και πέντε γκολ. Ενώ ο δεύτερος στην πρώτη του χρονιά στο Δικέφαλο έγραψε 31 εμφανίσεις (1.693′) και μόλις 1 γκολ.

Μέχρι στιγμής και με βάση τα όσα έδειξαν οι δύο ποδοσφαιριστές στο Χορστ ο Λάμπρου δείχνει να έχει το προβάδισμα. Ο 21χρονος πλάγιος επιθετικός μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του με τον Πανιώνιο, δεν τα φόρτωσε στον κόκορα. Δούλεψε το προηγούμενο διάστημα πάνω σε ένα ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης προκειμένου να μπορέσει να ανταπεξέλθει στην δύσκολη και επίπονη προετοιμασία του ΠΑΟΚ.

Στην Ολλανδία ήταν από τους «νέους» που ξεχώρισαν και αυτό ίσως και να του δώσει το εισιτήριο της παραμονής στην Τούμπα. Η επόμενη «μάχη» θα είναι, αν δεν πάρει νωρίτερα την απόφαση το Ράζβαν Λουτσέσκου, λόγω και της επιστροφής του Αμρ Ουάρντα, στο Όστεμπεργκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ